Prijava

Vaša prijava

11. prosinca 2013. Srijeda

Velika Gorica bilježi 50 posto više noćenja u odnosu na prije 7 …

U povodu Dana Turističke zajednice grada Velike Gorice prikazan je dokumentarni film u kojem su predstavljene sve ovogodišnje turističke manifestacije

Božićni sajam učeničkih zadruga

     11. prosinca 2013. naša učenička zadruga izložila je svoje radove na tradicionalnom prigodnom izložbeno-prodajnom Božićnom sajmu održanom u prostorijama Zagrebačke županije.

Gradsko vijeće: Tko citira Mažuranića, a tko savjetuje "neiskusne kolege"

Na Gradskom vijeću tijekom rasprave oko gradskog proračuna koji su odbili podržati vijećnici HNS-a, dio rasprave dobrim djelom se vodio između dviju suprotstavljenih strana. Što su vijećnici Lukšić i Ačkar poručili vijećniku Beus Richembergu, i obrat ...

19% goričkih školaraca redovito puši cigarete

U gradskoj je vijećnici 11. prosinca održana tribina o rizičnim i zaštitnim činiteljima za pojavu problema u ponašanju kod djece i mladih na kojoj su prikazani rezultati istraživanja u Velikoj Gorici.

Čak 19% goričkih školaraca redovito puši cigarete

U gradskoj je vijećnici 11. prosinca održana tribina o rizičnim i zaštitnim činiteljima za pojavu problema u ponašanju kod djece i mladih na kojoj su prikazani rezultati istraživanja u Velikoj Gorici.

BOŽIĆNA ČESTITKA

Sretne božićne i novogodišnje blagdane želi vam Gimnazija Velika Gorica: http://animoto.com/play/EQ0d1aPholOzhb6jVoDoMw#

PROJEKT "PROCJENA RIZIČNIH I ZAŠTITNIH ČIMBENIKA NA PODRUČJU GRADA VELIKE GORICE"

U srijedu 11.prosinca 2013.g. u Gradskoj vijećnici Pučkog otvorenog učilišta predstavljen je projekt "Procjena rizičnih i zaštitnih čimbenika na području Grada Velike Gorice u svrhu planiranja aktivnosti za djecu i mlade". Projekt provode Grad Velika Gorica i Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet Sveuličišta u Zagrebu u svrhu planiranja aktivnosti za jdecu i mlade. …

Radionica izrade božićnih anđela

U petak, na Svetog Nikolu, voditeljica kreativne skupine Ana Kmet Jenić i učiteljica likovne kulture Tajana Brnić održale su radionicu izrade božićnih anđela za roditelje i njihovu djecu.

Jedinstvena županijska liga- jesenski osvrt

Vinogradar i Savski Marof nadmoćni, turopoljski predstavnici Polet, Gradići i Mraclin u gornjem dijelu poretka, Ban Jelačić se diže polako, ali sigurno

Dan otvorenog filma u goričkom kinu

U petak, 13. prosinca, na Dan grada Velike Gorice vrata našega kina bit će otvorena za sve. S početkom u 16 sati besplatno ćete moći pogledati animirani sinkronizirani film o avanturama maloga soba, "Niko 2- Mali brat, velika frka", a u 20 sati očekuje vas

Večer matematike

U našoj je  školi  5. prosinca  održana Večer matematike na kojoj su sudjelovali roditelji i učenici 1.-4. razreda . Radionice su vodile učiteljice Vesna Cundeković, Ana Kmet Jenić, Renata Kolarec i pedagog Goran Jenić.

Emanuel darovao "Ljubav"

Vokalno-instrumentalni sastav Emanuel u nedjelju navečer darovao je besplatni koncert Goričanima u sklopu promocije novog albuma pod nazivom "Ljubav".

Mažoretkinje napunile dvoranu Gorica

U punoj dvorani Gorica u Pučkom otvorenom učilištu sinoć je povodom Dana grada održana revija mažoret plesova.

Zimska škola programiranja

DPTK&INFO i ove godine organizira 13. ZIMSKU ŠKOLU PROGRAMIRANJA od 7. - 11.1.2014.   Svi zainteresirani trebaju se javiti profesorici Gudelj radi prijave, najkasnije do ponedjeljka, 16.12.2013.

U petak u besplatno kino u Veliku Goricu

Prigodnim programom u povodu Dana Velike Gorice Kino Gorica će, osim dokumentaraca, u 16 sati prikazati crtić Niko 2, Velika frka, a u 21 sat pustolovni film Thor u 3D verziji.

U petak besplatno kino!

Na Dan Grada Velike Gorice, 13. prosinca, Pučko otvoreno učilište organizira i Dan otvorenog kina

Predstavljamo momčad OK Posavina Brod

Klub OK Posavina Brod osnovana je 2005. godine. Klub se natječe u 2.A Hrvatskoj Odbojkaškoj ligi skupina Istok. Mlada i perspektivna momčad OK Posavina Broda dolazi nam na međunarodni odbojkaški turnir u Veliku Goricu.