Prijava

Vaša prijava

13. veljače 2015. Petak

U subotu i nedjelju povremeno zaustavljanje prometa između zračne luke i Zagreba

Prema informacijama Ministarstva unutarnjih poslova, Službe za sigurnost cestovnog prometa, u povodu dolaska uzvanika na svečanost inauguracije predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović, doći do povremene posebne regulacije cestovnog prometa radi propuštanja kolona u dane 14. i 15. veljače. - Za vrijeme prolaska kolone vozila sa štićenim osobama i visokim …

Predstavljena ‘Prva kravata’ Božidara Prosenjaka

Dvoranu su čuvali stražari Kravat-pukovnije u povijesnim odorama

Turopoljski fašnik: Netko bi pokušao malo dohvatiti „djevojku“ pa bi joj grudi …

- Muškarci bi postajali žene, a žene muškarci - prisjeća se Božo, otkrivši nam detalje iz svojih ludih fašničkih dana

Školsko Natjecanje iz kemije

  U srijedu 12. veljače održano je školsko Natjecanje iz kemije na kojem je sudjelovalo petero sedmaša i samo jedan osmaš. Najbolje rezultate postigli su Marin Teskera i Helena Jerbić iz 7.c razreda i njih očekuje županijska razina natjecanja. Njihova metorica je profesorica Romana Špehar Krstić. Čestitamo!

Putovanje u Kinu

U četvrtak 29.1.2015. našu školu posjetila je bivša učenica Karla Krejčir, sada maturantica 4. jezične gimnazije, kako bi nam isprezentirala svoje putovanje u Kinu. Prije godinu dana počela je učiti kineski jezik zajedno sa svojom prijateljicom na Konfuci institutu. Kako su njih dvije imale najbolje rezultate na završnom ispitu, institut …

Akcija "Čitam, dam, sretan sam"

Dječji vrtić Velika Gorica pridružuje se akciji prikupljanja i darivanja slikovnica pod nazivom "Čitam, dam, sretan sam – svoju knjigu daruj i tuđa srca obraduj". Povodom Međunarodnog dana darivanja knjige 14. veljače 2015. darivali smo slikovnice pedijatrijskom odjelu Doma zdravlja Velika Gorica.

Maskenbal prosvjetara

U Okujama, u restoranu Za vašu dušu, 13. veljače okupile su se maškare iza čijih maski su se krili učitelji i odgajatelji osnovnih škola s područja Velike Gorice i okolice. Među njima našle su se i Rimljanke u pratnji Rimljana. Vjerujemo da ih prepoznajete...

Djeca iz Centra uz pjesmu i radionice proslavila Valentinovo

U Centru za odgoj i obrazovanje u Velikoj Gorici od jutra je bilo veselo. Naime, i u Zagrebačkoj i Kolodvorskoj ulici Centar je danas, 13. veljače, sa svojim štićenicima obilježio Valentinovo.

Učitelji naše škole na maskenbalu prosvjetnih djelatnika

     13. veljače 2015. u Okuju je održan Bal prosvjetara, maskenbal goričkih zaposlenika vrtića, škola i kulturnih institucija. 250 učitelja, odgojitelja i nastavnika ozbiljnost i strogoću zamijenili su otkvačenim maskama, stavili se u neke druge uloge i prepustili mašti na volju.

Koliko su mediji korisni,a koliko štetni za vašu djecu?

Koliko su štetni, a koliko korisni, provode li danas djeca previše vremena za televizijom ili kompjuterom, samo su neka od pitanja na koje će odgovore dati ova tribina.

Zimske radosti

  Pao je snijeg! Jeste li napravili svog snjegovića? Učenici 1.a razreda proveli su sat na snijegu u našem školskom dvorištu i odlično se zabavili. A koliko je tek radosti u Šiljakovini! Odličan spust za saonice i više snijega:►

Parlaonica o ljubavi, zaljubljenosti i valentinovu

     Parlaonica o ljubavi, zaljubljenosti i valentinovu održana je za zainteresirane učenike osmih razreda u petak, 13. veljače 2014. Učenici su raspravljali i naučili razliku između zaljubljenosti i ljubavi, zanimljivosti vezane uz obilježavanja Valentinova. Parlaonicu je vodila Marija Tomić Preiner, Centar za edukaciju Sunce.

Nudi li vam tko jeftine parfeme? Nepoznati dvojac pokrao DM

Iskoristili su gužvu i manjak djelatnika te su iz vitrine uspjeli pokupiti mnoštvo bočica

Snjegović 5. razreda

None

Radionica o toplinskim razdjelnicima

Udruga predstavnika suvlasnika i suvlasnika stambenih zgrada poziva na radionicu na kojoj će se predstaviti GSG VG-a, u srijedu 18. veljače od 18 do 20 sati, u prostorijama bivše galerije Kordić.

Velik uspjeh badmintonašica

Školsko športsko društvo naše škole je 11. veljače na poluzavršnici Badmintona za djevojke, u Jastrebarskom, ostvarilo veliki uspjeh. Učenice naše škole bile su najbolje, čime su izborile i odlazak na državnu završnicu u Dubrovnik od 4. do 6. ožujka. Pogledajte fotografije.

Velik uspjeh badmintonašica

Školsko športsko društvo naše škole je 11. veljače na poluzavršnici Badmintona za djevojke, u Jastrebarskom, ostvarilo veliki uspjeh. Učenice naše škole bile su najbolje, čime su izborile i odlazak na državnu završnicu u Dubrovnik od 4. do 6. ožujka. Pogledajte fotografije.

Inauguracija predsjednice: Zbog štićenih osoba promet će biti zaustavljan i na Velikogoričkoj …

Privremena regulacija prometa bit će u subotu 14. i nedjelju 15. veljače

Velikogorička Udruga veterana Domovinskog rata predstavila se u Muzeju

U ciklusu Velikogorički branitelji u Domovinskom ratu, u sklopu Matičina četvrtka, 12. veljače, u Muzeju Turopolja predstavila se Udruga veterana Domovinskog rata iz Velike Gorice.

Velikogorička Udruga veterana predstavila se u Muzeju

U ciklusu Velikogorički branitelji u Domovinskom ratu, u sklopu Matičina četvrtka, 12. veljače, u Muzeju Turopolja predstavila se Udruga veterana Domovinskog rata iz Velike Gorice.

Promet će biti zatvoren u centru, a evo gdje će proći fašnička …

Autobusne linije iz Velike Gorice prometovat će djelomično izmijenjenim, odnosno obilaznim trasama

Zbog inauguracije povremeno zaustavljanje prometa između zračne luke i Zagreba

Za vrijeme prolaska kolone vozila sa štićenim osobama i visokim uzvanicima iz drugih država u subotu i nedjelju 14. i 15. veljače dolazit će do povremenog i kratkotrajnog zaustavljanja prometa na relaciji Zračna luka Zagreb – centar Zagreba

Natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora

Na temelju članka 6. st. 1. Zakona o zakupu i kupoprodaji poslovnog prostora (NN 125/11), čl. 4. st. 1. Odluke o davanju u zakup poslovnog prostora (Službeni glasnik GVG broj 2/13.), Zaključka Gradonačelnika o provedbi javnog natječaja za davanje u zakup poslovnog prostora KLASA: 372-05/2014-01/105, URBROJ: 238-31-13/02130-2014-1 od 02. prosinca …

Fašnik zatvara promet centrom grada

Zbog održavanja 106. turopoljskog fašnika u subotu, 14. veljače, od 13.30 do 17.00 sati, bit će obustavljen sav promet u centru grada.

Objava rezultata javnog poziva za provedbu izvanučioničke nastave

ponuda br. 01/2015; Višednevna izvanučionička nastava za učenike 3. razreda Ekonomske škole Velika Gorica - Budimpešta - Prag - Dresden ili Munchen - Innsbruck Povjerenstvo za provedbu javnoga poziva je na sastanku održanom 12. veljače 2015.  nakon otvaranja pristiglih ponuda tajnim glasovanjem odabralo ponudu Putničke agencije Alga travel agency, Teslina …

U svađi bacio kompjuter kroz prozor

U proteklih tjedan dana gorička policija zabilježila je 32 događaja od čega je bilo 8 kaznenih djela, jedno nasilje u obitelji te 10 prometnih nesreća.

100. dan škole - 1. d

     U četvrtak, 12. veljače 2015. učenici 1.d razreda obilježili su 100. dan nastave.    

Fašnički vikend pred nama

Naoružani veseljem i dobrom voljom planirajte uskočiti u kostime, staviti maske na lice i doći na 106. izdanje tradicionalnog Turopoljskog fašnika. Ove godine svim zaljubljenima za Valentinovo darujemo fašničko ludilo na Velikoj fašničkoj povorci! Zaljubljeni ionak nisu pri zdrave pameti, kak ni fašnički norci. Hoće li Dan zaljubljenih biti i …