Prijava

Vaša prijava

UPISI U PROGRAM "RASTIMO ZAJEDNO PLUS"


        Centar za djecu, mlade i obitelj i Dječji vrtić Ciciban u suradnji s UNICEF-om pokreću program pod nazivom Rastimo zajedno plus. Program je namijenjen roditeljima djece s teškoćama u razvoju u dobi do osam godina života.

        Kroz program će se roditelji međusobno upoznati, moći će se upoznati s "četiri stupnja roditeljstva u najboljem interesu djeteta", preispitati vlastite roditeljske vrijednosti i ponašanja, upoznati se s temeljnim psihološkim potrebama, upoznati se s djetetovim potrebama i individualnim razlikama, dobiti na uvid unutarnje i vanjske izvore snaga. Više o samom programu možete pročitati na www.rastimozajedno.hr/#!rastimo-zajedno-plus/c21kz.

        Program se sastoji od jedanaest dvosatnih tematski povezanih radionica koje provodi posebno educiran voditeljski tim stručnjaka za podršku ranom razvoju. Radionice će se održavati četvrtkom od 17.00 do 19.00 sati.

        Zainteresirane roditelje pozivamo da se predbilježe osobno u Dječjem vrtiću Ciciban kod stručnog suradnika logopeda ili na mobitel 099/3221 271 ili u Centru za djecu, mlade i obitelj na telefon 6231-734.

        Upisi traju do 4.veljače 2015.g.


Oproštaj s umirovljenicima