Prijava

Vaša prijava

10 GODINA RADA CENTRA ZA DJECU, MLADE I OBITELJ


U srijedu 17.travnja 2013.g. u Pučkom otvorenom učilištu održana je proslava povodom 10. obljetnice rada Centra za djecu, mlade i obitelj Velika Gorica. Tom prigodom prisutnima su se obratili gradonačelnik Velike Gorica Dražen Barišić, zamjenik župana Zagrebačke županije Rudolf Vujević, načelnica Sektora za djecu i podršku obitelji pri Ministarstvu socijalne politike i mladih Dubravka Marušić, pravobraniteljica za djecu Mila Jelavić, voditeljica Ureda UNICEf-a Đurđica Ivković, prof.dr.sc. Lidija Arambašić s Odsjeka za psihologiju te ravnateljica Sanda Puljiz.

Izrečeno je puno pohvala za rad Centra u ovih 10 godina, a prisutnima su posebnu pozornost izazvale riječi Dominika Krizmančića, učenika Srednje zrakoplovne škole koji je 8 godina pohađao brojne programe Centra i Natalije Rauker, majke koja je i sama korisnica ali i čija djeca redovito pohađaju razne programe.

Nakon svečanog dijela uzvanici su mogli uživati u izložbi fotografija čiji je autor Željko Ljubek koji prati rad Centra od samog početka.

rodjendan pozornica

ravnateljica
  
Kopija od djeca rodj

dvorana rodj
 
torta