Prijava

Vaša prijava

Nova metla dobro mete u Kurilovcu, petica Lukavca, trica Hajduka

[]

Amaterska nogometna prvenstva idu polako kraju, a u fokusu zanimanja sve više je Europsko prvenstvo reprezentacija. Trećeligaš Kurilovec je promijenio trenera, a kaže se da nova metla bolje mete. Tihomir Pereković je u subotu startao sigurnom pobjedom 3-0. Špansko je posljednje, a kao trener vodi ga Stipe Brnas, koji je s Lončarevićem radio i u Gorici u 2. HNL. Do kraja 3. HNL središte još su dva kola.

U rangu niže Lukavec sigurno čuva drugu poziciju, a s 5-0 stradao je Sutla Laduč. U susjednom Obrežu i dinamovci su sprašili pet komada Savi Strmec. Slavili su i Gradići u Kutini, a sva tri gola na “tekmi” zabio je, a tko drugi nego neuništivi Igor Hajduk. Bravo majstore, znamo da se negdje u Njemačkoj tome veselio i brat mu Goran.

Petoligaši odrađuju 31. kolo, a nastavljaju već u srijedu. U subotu su igrali Mraclin, Jelačić i Polet Buševec, svi na strani. Oslabljeni Mraclin pokleknuo je malo u Ivanić Gradu, ali drugo mjesto je sigurno. Oslabljen je bio i Jelačić u Stupniku, bez ponajboljih igrača Smoka, Miletića i Rovišana, a takav je ostavio bodove, ali i petu poziciju domaćinu. Izgleda, ništa od višeg ranga. Polet je remizirao u Rakovom Potoku, a zabio je iskusni maestro Ivica Sučić.

3.HNL središte, 32. kolo
Kurilovec – Špansko 3-0 (Sedlaček, Marin Sudar, autogol)

4. HNL središte, 30. kolo
Dinamo – Sava Strmec 5-1 (za Dinamo zabili Jurilj, Seck Papa, Halama, Čorić, Kalaj)
Lukavec – Sutla Laduč 5-0 (Marijan Grdenić 2, Krpečanec, Humeljak, Kaurin)
Moslavina – Gradići 0-3 (Igor Hajduk tri pogotka)

JŽNL, 31. kolo
Naftaš Ivanić – Mraclin 3-1 (za Mraclin zabio Kolarić)
Stupnik – Jelačić (V) 3-2 (za Jelačić strijelci Memić i Antonio Nikić)
Rakov Potok – Polet (B) 1-1 (Sučić za Polet)

1. ŽNL istok, 27. kolo
Kloštar – Posavec 2-1 (Lucin za Posavec)