Prijava

Vaša prijava

Uz projekt KulTurama upoznajte Turopolje, ali i Zagrebačku županiju

[]

Turističke zajednice Zagrebačke županije udružile su se na projektu Kulturnog turizma pod nazivom KulTurama. Svaka od njih, pripremila je program odnosno pješačku interpretacijsku turu karakterističnu za svoj kraj. Prvu priliku za jednu drugačiju, jedinstvenu šetnju Turopoljem i Zagrebačkom županijom imat ćete već ovoga vikenda i to u nedjelju 20.lipnja.

– Mnogi su ispisali stranice povijesti Turopolja, a vi ćete svoju stranicu ispisati u pratnji plemenite Ane koja će Vas odvesti u jedinstvenu šetnju nekadašnje Plemenite općine turopoljske te Vam pokazati kako je nekad izgledalo srce Plemenite općine. Uz dozu mistike i tajanstvenosti postanite plemeniti i putujte kroz vrijeme – poručuju iz Turističke zajednice Velike Gorice.

Interpretacijska šetnja kroz Turopolje, u trajanju od sat i pol namijenjena je odraslima i djeci, a započinje ispred Centra za posjetitelje u nedjelju, 20.lipnja. Prva tura je u 11, a druga u 17 sati. Sudjelovanje je besplatno, a svoju besplatnu ulaznicu rezervirajte OVDJE.