Prijava

Vaša prijava

cityportal.hr - Vijesti - cityportal.hr

[]

Zagrebački osmaš sastavio listu za odstrel 27 učenika, policija istražuje, roditelji u strahu !

Učenik je suspendiram s nastave do kraja mjeseca, iz škole poručuju kako su poduzete sve mjere. Ova objava Zagrebački osmaš sastavio listu za odstrel 27 učenika, policija istražuje, roditelji u strahu ! se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Male i velike Vegasice osvojile osam medalja

Četvrto izdanje Vegas kupa u Velikoj Gorici okupilo je 350 natjecateljica. Ova objava Male i velike Vegasice osvojile osam medalja se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Čak 86 pjesama stiglo na natječaj u pisanju poezije, a sutra će biti poznati pobjednici

U Gradskoj knjižnici sutra slijedi 'Večer poezije' ujedno i završnica natječaja. Ova objava Čak 86 pjesama stiglo na natječaj u pisanju poezije, a sutra će biti poznati pobjednici se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Sramota! Vatrogasci DVD-a Mičevec apeliraju na nekulturne vozače koji im parkiraju ispred spremišta za vozila – evo što im poručuju !

Zbog njih kasne na intervencije, a nakon napornog i nimalo bezopasnog posla, umjesto da odmore, moraju se baviti bahatim vozačima koji znaju zauzeti i po četiri parkirna mjesta! Ova objava Sramota! Vatrogasci DVD-a Mičevec apeliraju na nekulturne vozače koji im parkiraju ispred spremišta za vozila – evo što im poručuju …
[]

Dva dana policijske kontrole za vozače na dva kotača

Biciklisti, mopedisti i motociklisti su najranjivija skupina sudionika u prometu. Ova objava Dva dana policijske kontrole za vozače na dva kotača se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Izlog knjižnice Galženica ispunili su uskrsni ukrasi članova ‘Anđeoska srčeka’ iz Letovanića

Izložbu možete razgledati do 2. travnja. Ova objava Izlog knjižnice Galženica ispunili su uskrsni ukrasi članova ‘Anđeoska srčeka’ iz Letovanića se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Stigao je Rajko! ‘Vjerujem u ovu momčad, idemo uzeti što više bodova’

Rajko Vidović službeno je predstavljen kao trener HNK Gorice u ponedjeljak, dan nakon što je uživo ispratio 0-0 s Istrom u Puli. Već od utorka poslijepodne kreće s radom, zajedno s igračima koje smatra puno boljima od recentnih rezultata Ova objava Stigao je Rajko! ‘Vjerujem u ovu momčad, idemo uzeti …
[]

FOTO Uskrs u Kravarskom: Vrijedne članice udruge žena uredile mjesto

uredile su prostor oko lipe i ulaz ispred zgrade Općine. Ova objava FOTO Uskrs u Kravarskom: Vrijedne članice udruge žena uredile mjesto se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Mlada zvijezda Bayerna: ‘Divim se Harryju Kaneu, veselim se kampu u Gorici!’

Lovro Zvonarek, 18-godišnji Čakovčanin koji nosi dres velikog Bayerna, stigao je na okupljanje U-21 reprezentacije u velikogorički hotel Garden Hill pa s nama podijelio razmišljanja o životu na "Planetu Bayern", ali i svemu ostalom Ova objava Mlada zvijezda Bayerna: ‘Divim se Harryju Kaneu, veselim se kampu u Gorici!’ se prvi …
[]

FOTO Naša priča dovela najstariju Turopoljku i na TV – Marica Požgaj u 102. godini dala prvi intervju za televiziju !

Razgovor s najstarijom Turopoljkom bit će emitiran u programu Laudato TV-a u četvrtak, 21. ožujka, u 18:40 sati. Evo kako je bilo na snimanju! Ova objava FOTO Naša priča dovela najstariju Turopoljku i na TV – Marica Požgaj u 102. godini dala prvi intervju za televiziju ! se prvi puta …
[]

Obračun u goričkoj trgovini: Pijanac mu brutalno opsovao majku, policajac ga udario šakom u glavu

Sutkinja je i pijanca iz Zagreba i policajca iz Velike Gorice proglasila krivima i kaznila sa po 100 eura. Ova objava Obračun u goričkoj trgovini: Pijanac mu brutalno opsovao majku, policajac ga udario šakom u glavu se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

FOTO/VIDEO Prve polaznice oduševljene novim projektom Društva žena Velika Mlaka

Iskustveni književni klub otvoren je za sve koji vole rad na sebi u opuštenoj atmosferi i pod stručnim vodstvom, a sudjelovanje je besplatno. Evo kako je bilo na prvom susretu! Ova objava FOTO/VIDEO Prve polaznice oduševljene novim projektom Društva žena Velika Mlaka se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Za vikend 30 prometnih prekršaja, a rekorder po promilima ‘uhvaćen’ s 1,69 promila

Ovo mu nije prvi put. Ova objava Za vikend 30 prometnih prekršaja, a rekorder po promilima ‘uhvaćen’ s 1,69 promila se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Vegora organizira informativnu radionicu o mjerama samozapošljavanja

Gorička Razvojna agencija organizira još jednu informativnu radionicu na temu samozapošljavanja. I to u četvrtak 21. ožujka od 10 do 13 sati u vijećnici Pučkog otvorenog učilišta. Prijaviti se mogu svi ambiciozni pojedinci koji razmišljaju o otvaranju vlastitog poslovanja kao i nezaposlene osobe koje su prijavljene na burzu te razmišljaju …
[]

Počinju Dani karijera na goričkom Veleučilištu

Na rasporedu je niz radionica, predavanja, panela... Ova objava Počinju Dani karijera na goričkom Veleučilištu se prvi puta pojavila na cityportal.hr.