Prijava

Vaša prijava

Čedomir Tomašić u Novom Čiču predsjednik MO, dopredsjednik Nikola Šimac

[]

U utorak 15. lipnja 2021. godine u Novom čiču, u prostorijama KUD-a, održana je konstituirajuća sjednica novog Mjesnog odbora Novo Čiče. Sjednicom je ravnao Davor Deverić, izaslanik grada Velika Gorica.

Davor Deverić vodio je konstituirajuću sjednicu

Na nedavnim izborima s nekoliko glasova više, pobijedio je Čedomir Tomašić iz redova HDZ-a. Jedini suparnik mu i susjed te negdašnji suigrač u Dinamu Hidrel Nikola Šimac iz Nezavisne liste, vodio je Mjesni odbor Novo Čiče u protekla tri mandata.

Nakon iznesenih prijedloga pristupilo se glasanju. Jednoglasnim odlukama za predsjednika MO Novo Čiče izabran je Čedomir Tomašić, dopredsjednik je Nikola Šimac, tajnica Ivana Cesarec, inače predsjednica NK Dinama Hidrel i nastavnica engleskog jezika u OŠ Novo Čiče. Blagajnik je Božidar Zetković.

Ostali članovi MO su Brankica Hemen, Nikola Kajinić, Valentina Kanceljak Kirin, Mato Đinić i Ivica Crnov. Govorili su na kraju novi predsjednik Tomašić, dopredsjednik Šimac i tajnica Cesarec.

Sažetak svega je isticanje aktivnog zajedništva, podržavanje i sprovođenje aktualnih i budućih projekata, korektnost, uvažavanje. Sve za dobrobit Novog Čiča. Sretno gospodo!