Prijava

Vaša prijava

Sve je spremno za jubilarno 40. izdanje manifestacije Kaj su jeli naši stari

[]

Krajem kolovoza, tradicionalno, u Vrbovcu se održava turističko-kulinarska manifestacija Kaj su jeli naši stari. Nakon što je prošle godine otkazana zbog pandemije koronavirusa, ova atraktivna smotra kulinarskih umijeća ljudi ovog kraja vraća se na velika vrata. No, jubilarno 40 – to izdanje manifestacije ipak će biti prilagođeno epidemiološkim mjerama.

– Uz ostale mjere, na žalost, ove godine nismo u mogućnosti prodavati naše poznate zdjelice u kojima ste mogli kušati hranu, ali hrane će ipak biti. Moći ćete ju kupiti u porcijama na 5 punktova unutar zone Kaj su jeli naši stari – ističu organizatori.

FOTO: Facebook Kaj su jeli naši stari

Bez obzira na sve, program će biti bogat i dostojan tako velike obljetnice. Od 27. do 29.kolovoza u samom centru Vrbovca, smijeha, zabave, odličnog programa, ali i tradicionalne hrane koju su spremali naši stari neće nedostajati.

– Glavna namirnica ovogodišnje manifestacije je paradajz ili rajčica, kako više volite. U duhu tradicije, Udruge žena i vrbovečki ugostitelji zajedničkim će snagama spremati tradicionalna jela i kolače koji će zamirisati cijelim gradom. Osim zamamnih mirisa i fine hrane, očekuje vas zabavni program koji će kroz tri dana uveseljavati i velike i male – naglašavaju organizatori.

U petak, prvog dana manifestacije nastupit će TBF, idući dan stiže Danijela Martinović, dok će ovogodišnju manifestaciju zatvoriti Begini. Više o programu i samoj manifestaciji možete pronaći na društvenim mrežama manifestacije.