Prijava

Vaša prijava

Kreće kazališna sezona u Velikoj Gorici, a od danas u prodaji karte za nadolazeće predstave

[]

Kreće kazališna sezona u Velikoj Gorici, a prva predstava na kazališnim daskama Dvorane Gorica bit će za one najmlađe sugrađane. U nedjelju 26.rujna glumci Scene „Gorica“ prikazat će narodnu bajku „Čarobnjakov učenik“ koja na duhovit način govori o važnosti učenja, o marljivosti, ali i o posljedicama neznanja i lijenosti. Predstava počinje u 17 sati.

Foto: POUVG

Samo tri dana kasnije, na istom mjestu u srijedu 29.rujna, na rasporedu je predstava „Stambeno pitanje“ također u izvedbi glumaca Scene „Gorica“.

– Kroz predstavu pratimo dva bračna para, koji se nađu u vrlo mogućoj i mnogima prepoznatljivoj situaciji. Dijalozi su britki, dramska lica su slojevita, zanimljiva, a u njima su upisana ona stanja i raspoloženja koja će mnogi prepoznati iz svojih bračnih ili „dobrosusjedskih“ situacija – ističu iz Scene „Gorica“.

Predstava počinje u 20 sati, a od danas su službeno i ulaznice u prodaji. Kako bi kupili kartu i rezervirali svoje mjesto na vrijeme, to možete učiniti online putem ili na blagajni Učilišta.