Prijava

Vaša prijava

U subotu završnica 113.Turopoljskog fašnika uz Psihomodo pop

[]

Bliži se završnica 113. Turopoljskog fašnika!

– Znate li što to znači? Nabavite maske koje odgovaraju vašem karakteru ili se pak zamaskirajte u omiljene likove iz bajki, a možda i horora, jer bit će prilike da se odlično zabavite bez obzira na pandemiju – ističu iz Turističke zajednice Velika Gorica i pozivaju na veliku završnicu koja će biti u subotu u Parku dr. Franje Tuđmana.

Od 16 sati očekuje vas zabavni program uz fašničke bendove, druženje pod maskama i suđenje Princu Fašniku od 19 sati. Kao šećer na kraju subotnje večeri, u 20 sati u naš grad dolazi ni više ni manje nego – Psihomodo Pop!

Legende hrvatskog punk rocka izvest će neke od svojih svima poznatih hitova: Ja volim sebe, Pinokio, Frida, Mila i Ramona, preko Sexy Magazin, Starfucker, Nema nje (Zauvijek) i Nebo, do Kad sam imao 16, Osjećam se haj mozak baj baj, Natrag u garažu i Bože čuvaj Psihomodo pop.

Podsjećamo i da do 4.ožujka traje nagradni natječaj za vrtiće. Potrebno je poslati u inbox Facebook stranice Turopoljskog fašnika, fotografije ili video uratke ne duže od 2 na kojima se vidi kako su obilježili fašnik u svom objektu. Svi prikupljeni materijali će se objaviti, a onda kreće borba lajkova.

– Pet fotografija ili video uradaka s najviše lajkova osvojit će i nagrade, a pobjednike ćemo proglasiti 5. ožujka – ističu iz goričke Turističke zajednice te pozivaju građane da iskoriste priliku i posjete devet fašničkih punktova u gradu na kojima se mogu slikati s maskotama i osvojiti paket krafni, ali i druge nagrade.