Prijava

Vaša prijava

Ne propustite životnu priliku, pridružite se vrijednoj ekipi iz Buševca!

[]

Pučko kazalište Ogranka Seljačke sloge Buševec poziva sve potencijalne amaterske glumce, one koji bi željeli postati amaterski glumci i one koji su barem jednom u životu nešto odglumili  da im se pridruže, jer upravo pripremaju nova predstava.

-Oduvijek te je zanimala gluma, ali se nikada nisi usudio/la da probaš? Ili se baviš glumom već duže vrijeme i želiš novo iskustvo?Onda je ovo poziv za tebe!-pozivaju iz OSS Buševec.

Ako ste se pronašli u ovome dođite 02. ožujka 2022. u Dom kulture Buševec (Trg Seljačke sloge 9) u 20 sati, a ukoliko vam ne odgovara termin ili imate bilo kakvih pitanja, javite se predsjedniku društva Nenadu Rožiću na mobitel 098 829 907.

-Nemojte glumatati i dozvoliti si da propustite ovu životnu priliku kako bi se priključili kazalištu koje postoji i djeluje od 1923. godine i do sada je izvelo preko 130 premijera sa više od 1200 prikazivanja diljem Lijepe naše, ali i u Rumunjskoj, Mađarskoj, Njemačkoj…Dođite i provjerite kakve su to „daske koje život znače“ u Buševcu!