Prijava

Vaša prijava

U Buševcu održana radionica na temu EU fondova

[]

Ogranak Seljačke sloge zajedno s partnerom REGEA , a u sklopu projekta Energetski, kulturni i održivi razvoj Buševca – ulaganje u programe i infrastrukturu lokalne zajednice (Buš Eko?!) financiranog od strane EU iz Europskog socijalnog fonda i uz sufinanciranje Ureda za udruge Republike Hrvatske, održali su u ponedjeljak radionicu na temu ”EU fondovi-kako osigurati sredstva i ovladati svim pravilima?”. Radionicu je održala dr.sc. Slavica Robić, pomoćnica ravnatelja, REGEA

Foto: OSS Buševec

– Na samoj radionici svi sudionici su imali priliku saznati što su EU fondovi, kako krenuti u EU projekte, kako svoju ideju staviti na papir i pretvoriti ju u prijavu na EU projekt. Što kada dobijemo EU projekt, kako ga realizirati do kraja i doći do krajnjeg cilja, koji su mogući izazovi i na što sve moramo paziti prilikom pisanja odnosno provođenja projekta. Dobili smo uvid u osnovni dio razrade projekta te vjerujemo da je ova radionica potaknula prisutne da probaju i samostalno pisati i prijavljivati projekte kako bi osigurali sredstva bilo iz nacionalnih ili EU fondova, a u svrhu ostvarivanja svoji ciljeva – istaknuli su iz Ogranka Seljačke sloge Buševec.

Foto: OSS Buševec

Prisutni su upoznati s trenutno otvorenim natječajima, ali i sa stranicama koje trebaju pratiti kako bi na vrijeme uočili otvorene natječaje, a koji najbolje odgovaraju njihovim željama te na koje bi se mogli prijaviti.

– U  i da ništa nije tako strašno kako na prvu izgleda, samo se treba odvažiti i napraviti prvi korak – poručili su iz Ogranka.

Objava U Buševcu održana radionica na temu EU fondova pojavila se prvi puta na cityportal.hr.