Prijava

Vaša prijava

Policija: Tjedan obilježile krađe i lažne medicinarke


Velikogorička policija je u prošlom tjednu zabilježila 36 raznih događaja od čega je bilo 14 kaznenih djela, 5 prometnih nesreća i 7 nasilja obitelji. Prije tjedan dana je nastradao ugostiteljski obrt “Kebab” ovdje na tržnom centru, u kojem je nepoznati razbojnik od 21-godišnjeg djelatnika uz prijetnju pištoljem, zatražio da mu preda novac. Udaljio se u nepoznatom smjeru s 300-tinjak kuna plijena, a policija moli očevice da se jave s korisnim informacijama.

Opet su se na veliko krale brusilice, motorna ulja i motorne pile u Novom Čiću, a građani starije životne dobi ponovo su bili na meti lažnih medicinskih sestara.

U Gustelnici su naime dvije nepoznate žene 84-godišnjem samcu, prodale ljekovitu kremu, a dan kasnije nudile i medicinsku masažu. Dok ga je jedna masirala, druga je ordinirala po njegovom novčaniku.

Glazbena linija, pića i nogometne lopte u vrijednosti 3500 kuna, ”dobile su noge” iz nogometnog kluba Turopolje, a nepoznati počinitelj je u školi Eugena Kvaternika djelatnici ukrao novčanik i mobitel Samsung Galaxy 5. Šteta je procijenjena na oko 7000 kuna.