Prijava

Vaša prijava

Dani mladih 2014


Savjet Mladih Grada Velike Gorice i Udruge mladih u Velikoj Gorici ove godine zajedničkim snagama organiziraju Dane mladih  od 3.-5. listopada.

Program je raznolik! U petak u domu kulture Galženica biti će održana radionica „Platforma pozitivnih vibracija“. Na njoj će gostovati nekoliko značajnijih ljudi koji će s mladima podijeliti svoje iskustvo, znanje i savjete. Program počinje u 18 sati.

Od 21 sat, ispred goričkog kina očekuje vas FireShow. Žonglerska grupa „Razbibriga“ predstavit će svoj vatreni spektakl. Nakon toga slijedi, Noć mladih u Clubu 100! Ulaz je besplatan, a za dobru atmosferu pobrinut će se Tamburaški sastav Harmonija i The Cliffhangers.

Subota je dan za kreativnost! Ako ste oduvijek htjeli probati crtati sprejem, ovo je idealna prilika! Od 16 do 19 sati, u Parku dr.Franje Tuđmana, oslikat će se jedan od zidova. Foto klub Velika Gorica u nedjelju će sve zainteresirane educirati kako napraviti dobru digitalnu fotografiju kroz praksu slikanja po Gradu. Najbolje fotografije bit će izložene nakon Dana mladih.

danimladih