Prijava

Vaša prijava

Mjesni odbor Petrovina Turopoljska zatražio, Grad reagirao i asfaltirao Ličku ulicu

['hotnews', 'Krešimir Ačkar', 'NIKOLAS MASTIN', 'Petrovina Turopoljska']

Gradonačenik Krešimir Ačkar sa suradnicima danas je obišao radove u Petrovini Turopoljskoj gdje je na inicijativu Mjesnog odbora preasfaltirana Lička ulica u dužini od 225 metara čija je vrijednost 170 tisuća kuna.

-Dio te ulice do sad uopće nije imao asfalt, očišćeni su kanali pored ceste kako se voda nakon oborina voda ne bi zadržavala pred dvorištima mještana ovog naselja-rekao je Ačkar.

Gradonačelnik je podsjetio na ulaganja u Petrovinu Turopoljsku te istaknuo kako je u posljednjih godinu dana ovo naselje spojeno s Gradićima pješačkim nogostupom, te najavio da je u planu izgradnja nogostupa kroz cijelo mjesto koja bi trebala biti gotova kroz godinu dana.

-Uvedena je autobusna linija za školsku djecu koja školu pohađaju u Gradićima, a sve one potrebe koje će još biti ovdje osluškivat ćemo i reagirati na njih.

-Ova nam je ulica baš bila važna jer je bila u katastrofalnom stanju, zvali smo, pisali Gradu, zamolili da ovo bude prva ulica u kojoj će se raditi, sljedeće nam je u planu asfaltirati Zagorsku, a za mjesto je najvažniji nogostup od oteretnog kanala sve do sredine mjesta- rekao je Nikolas Mastin, predsjednik MO Petrovina.

The post Mjesni odbor Petrovina Turopoljska zatražio, Grad reagirao i asfaltirao Ličku ulicu appeared first on cityportal.hr.