Prijava

Vaša prijava

Koje će tenisice biti hit ovog ljeta?

['ljeto', 'reebok', 'tenisice']

Napokon nam je stiglo ljeto, a s njim i duge šetnje, odlični provodi i općenito, provođenje vremena na otvorenom. Iako su cipele i sandale na visoku potpeticu obuća koja ističe ženstvenost na poseban način, ako vam je udobnost na prvom mjestu, tada su tenisice pravi izbor. No, ako ne znate koje tenisice ovog ljeta odabrati i uz što ih kombinirati, tada pročitajte naše savjete u nastavku.

Bijela boja – kraljica ljeta

Ljeto nas uvijek podsjeća na prozračnost, bezbrižnost i opuštenost i upravo je najbolja asocijacija na to bijela boja. Nema bolje ljetne kombinacije od lagane i lepršave bijele haljine od prirodnih materijala nadopunjene prekrasnim bijelim tenisicama. Osim što ova kombinacija djeluje vrlo profinjeno, sviđa se i ljubiteljicama monokromatskih kombinacija, ali i onima kojima je jednostavnost na prvom mjestu.

Tenisice, naravno, osim što u ovoj kombinaciji trebaju biti bijele, trebaju biti i udobne i kvalitetne kako bismo mogli u njima provoditi puno vremena i, a upravo su to adidas tenisice, posebno modeli Stan Smith. Riječ je o bezvremenskim modelima koji se odlično uklapaju u brojne modne stilove i lako se nose u različitim životnim situacijama, od odlaska na posao, predavanje ili u školu, do duge popodnevne šetnje gradom ili pak za večernji izlazak tijekom kojeg možemo bezbrižno plesati i odlično se provoditi, znajući da nam je obuća posebno udobna.

Ako tražite jednu adresu na kojom možete iz udobnosti svojeg doma pregledati koji su sve dostupni modeli Stan Smith, tada posjetite https://www.ecipele.hr/adidas-stan-smith i uživajte u bogatoj ponudi i jednostavnoj kupovini, a svoje ćete nove tenisice moći nositi u vrlo kratkom roku!

Sportski modeli za ljubiteljice aktivnog načina života

U slučaju da vam ženstvene haljine nisu prvi izbor i ako od najranijeg djetinjstva pamtite upozorenja „da ne trebate uvijek i stalno trčati“, tada su za vas pravi odabir sportski modeli tenisica koji omogućavaju odličnu potporu stopalima cijelo vrijeme nošenja, a istovremeno odlično izgledaju, zahvaljujući čemu se jednostavno uklapaju u brojne modne kombinacije.

Udobne i kvalitetne tenisice su upravo Reebok tenisice, dostupne u širokom spektru različitih modela među kojima ćete sigurno jednostavno pronaći upravo onaj koji idealno odgovara vašem životnom stilu, ali i sportskim potrebama. Raznovrsnu ponudu tenisica istražite na https://www.ecipele.hr/zenska-obuca-reebok i uživajte u svojim novim tenisicama!

Što se tiče modnih kombinacija, vrlo ih je jednostavno napraviti: bez obzira na to volite li više traperice, udobne trenirke ili pak kratke hlače, uz odgovarajuće čarape, odlična je modna kombinacija spremna u trenu! A budući da su Reebok tenisice dostupne u različitim modelima koji su posebno prilagođeni za različite sportske aktivnosti, sigurno ćete jednostavno pronaći baš onaj će koji vam najbolje služiti. Naravno, za ljetne su aktivnosti bolji modeli proizvedeni od prozračnih materijala koji će omogućiti protok zraka čime se sprječava prekomjerno znojenje.

Na kraju, kada su u pitanju dostupne boje, tada je samo nebo granica. Birajte među potpuno bijelim modelima ili pak onima u šarenim kombinacijama boja, no, bez obzira na to na koji se odlučite, svaki je od njih ukrašen prekrasnim logotipom koji daje tenisicama poseban efekt.

The post Koje će tenisice biti hit ovog ljeta? appeared first on cityportal.hr.


Modelarska liga, državna razina natjecanja