Prijava

Vaša prijava

Velikogorički Spider-Man Max i njegova Veronika nove zvijezde popularnog TV showa

[]

Uoči nove sezone popularnog TV showa ‘Superpar’ RTL televizija krenula je s predstavljanjem novih parova, a među prvima je predstavljen jedan mladi, friško zaljubljeni par iz naše Velike Gorice – Veronika Marmilić i Maksimilian Bindernagel Vujnović.  28-godišnja Veronika i godinu dana mlađi Maksimilian upoznali su se putem društvene mreže, u vezi su osam mjeseci i njihova je zaljubljenost na samom vrhuncu.

Većini Velikogoričana Maximilian je poznat kao profesionalni vatrogasac i Spider- Man, koji odjeven u kostim popularnog superheroja uveseljava djecu na raznim događanjima, bavi se i humanitarnim radom, a u slobodno vrijeme planinari. Studentica Veronika dolazi iz Kutine i otkriva kako u vezi s Maxom jednostavno nema mjesta dosadi, trudi se pratiti njegov tempo, a kod njega naprosto obožava to što je motivira da stekne više samopouzdanja i neprestano radi na sebi. Za RTL kažu da se nikad nisu posvađali, imaju dobre komunikacijske vještine i vjeruju kako se svaki problem može riješiti dobrim razgovorom.

screenshot RTL

Ova objava Velikogorički Spider-Man Max i njegova Veronika nove zvijezde popularnog TV showa se prvi puta pojavila na cityportal.hr.