Prijava

Vaša prijava

Kreće javna rasprava o izmjenama i dopunama prostornog i urbanističkog plana grada

[]

Iz Grada Velike Gorice pozivaju građane, predstavnike tvrtki i udruga te ostale zainteresirane da sudjeluju u javnoj raspravi o izmjenama i dopunama Prostornog i Urbanističkog plana uređenja Velike Gorice, a koja će trajati od 17. do 24. travnja.

Prijedlozi ciljanih izmjena i dopuna izložit će se tijekom trajanja javne rasprave na uvid u zgradi Gradske uprave u sobi 415, radnim danom od 8 do 15 sati kao i ovdje. 

Javno izlaganje Prijedloga ciljanih izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja naselja Velike Gorice održat će se 19. travnja u 9 sati u vijećnici Pučkog otvorenog učilišta, dok će javno izlaganje Prijedloga II. ciljanih izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja naselja Velike Gorice te s tim u vezi V. ciljanih izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Velike Gorice biti sat vremena kasnije, u 10 sati.

Kako navode iz Grada, stručna tumačenja tijekom trajanja javne rasprave osigurat će nositelj izrade prostornog plana gorički Upravni odjel za prostorno planiranje, graditeljstvo i zaštitu okoliša Grada Velike Gorice i stručni izrađivač prostornog plana Urbanistički institut Hrvatske.

Primjedbe, prijedlozi i mišljenja mogu se tijekom trajanja javne rasprave do uključivo 24. travnja, dostaviti Upravnom odjelu za prostorno planiranje, graditeljstvo i zaštitu okoliša, a uvid u plan i davanje primjedbi može se ostvariti i on-line.

Ova objava Kreće javna rasprava o izmjenama i dopunama prostornog i urbanističkog plana grada se prvi puta pojavila na cityportal.hr.