Prijava

Vaša prijava

Planirate roštiljanje za Prvi maj? Evo kakvo nas vrijeme očekuje tijekom produženog vikenda

[]

Pred nama je novi produženi vikend i proslava Praznika rada u ponedjeljak, koji je tradicionalno obilježen druženjima uz roštiljanje ili radnički grah, pa smo provjerili kakvo nas vrijeme očekuje iduća tri dana.

– U subotu prijepodne i sredinom dana pretežno ili djelomično sunčano. Kasno poslijepodne i navečer više oblaka, ponegdje s pljuskovima i grmljavinom. Vjetar slab do umjeren južnih i istočnih smjerova. Jutarnja temperatura od 6 do 10°C, a najviša dnevna od 21 do 24°C. U nedjelju će biti djelomično sunčanih i oblačnijih razdoblja. U noći i ujutro ponegdje malo kiše, a poslijepodne je moguć lokalni pljusak s grmljavinom. Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni. Jutarnja temperatura od 8 do 11°C, a najviša dnevna od 19 do 22°C. U ponedjeljak sve oblačnije. Ponegdje može pasti malo kiše ili pokoji lokalni pljusak, osobito prema kraju dana. Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni. Jutarnja temperatura od 6 do 10°C, a najviša dnevna od 18 do 21°C – rekao nam je prognostičar, Kristijan Božarov.

 

Ova objava Planirate roštiljanje za Prvi maj? Evo kakvo nas vrijeme očekuje tijekom produženog vikenda se prvi puta pojavila na cityportal.hr.