Prijava

Vaša prijava

Lukavec slavi svoj dan: Dva dana će slaviti, družiti se i uživati u raznovrsnom programu

[]

Mještani Lukavca ovog će vikenda obilježiti Dan mjesta, a tim su povodom pripremili bogat program kojim žele okupiti sve mještane i prijatelje svog mjesta.

Obilježavanje dana mjesta započet će u petak, 12. svibnja, u 19.30 sati svetom misom, a u 20 sati u Društvenom domu će nastupiti popularni stand-up komičar Jan Kerekeš.

– Ovo će biti večer smijeha i zabave za sve posjetitelje. Vatrogasci će također imati dan otvorenih vrata od 11 do 16 sati. Pozivamo sve mještane i posjetitelje da dođu i upoznaju naše vatrogasce, saznaju više o njihovom radu i opremi koju koriste – poručili su iz Mjesnog odbora Lukavec.

U subotu, 13. svibnja, dan će započeti svetom misom u 11 sati koju predvodi vlč. Vladimir Cvetnić, župnik župe Odra. Vatrogasna vježba održati će se u 13 sati, nakon čega slijede dječje igre u 15 sati. U 19.30 sati na pozornicu će izaći Kulturno umjetničko društvo Stari Grad, a u 21 sat slijedi koncert grupe Zlatnik. Svi sudionici će biti počašćeni gulašem od 18.30 sati.

– Ovo je prilika da se zajedno okupimo, slavimo i uživamo u programu koji smo pripremili za vas. Dođite i uživajte u Danu mjesta Lukavec, i pridružite nam se u stvaranju još jednog lijepog sjećanja našeg mjesta. Vidimo se! – pozvali su iz Mjesnog odbora.

Naslovna foto: Plemenita općina turopoljska

Ova objava Lukavec slavi svoj dan: Dva dana će slaviti, družiti se i uživati u raznovrsnom programu se prvi puta pojavila na cityportal.hr.


„Festival znanosti”