Prijava

Vaša prijava

Policija u Kurilovcu uhitila 39-godišnjaka koji je vozio bez vozačke i s promilima

[]

Velikogorička policija za vikend je provela dvije akcije, „Pojačani 24-satni nadzor alkohola i droga“ kao i „Pojačan nadzor vozila i vozača u dane vikenda“. Najviše je kažnjeno vozača koji su vozili prebrzo kao i onih koji su vozili pod utjecajem alkohola. Vozač koji je imao najviše promila zaustavljen je u Zagrebačkoj ulici u Buševcu.

– U nedjelju 18. lipnja u 03:05 sati, prilikom nadzora prometa zaustavljen je 49-godišnji vozač, a kojemu je izmjereno 1,05 promila alkohola u krvi. Muškarcu je oduzeta vozačka dozvola na rok od 12 sati te je isključeni iz prometa uz uručenje Prekršajnog naloga – rekli su iz goričke policije.

Dan ranije 17. lipnja, u akciji je zaustavljen 39-godišnji muškarac, koji je vozio Lomničkom ulicom.

– U subotu u 23:44 sati, zaustavljen je 39-godišnji vozač koji je vozio teretno vozilo, a ispostavljeno je da je recedivista. Muškarac je vozio prije stjecanja na samostalno upravljanje, a imao je i 0,63 promila alkohola u krvi. Isti je uhićen, smješten u prostorije policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva te je sljedećeg dana uz Optužni prijedlog prepraćen na općinski sud – prekršajni odjel – dodaju iz policije.

Vozači koji su zatečeni pod utjecajem alkohola, a nisu zadržani do otrežnjenja, vozačka dozvola im je privremeno oduzeta na rok od 12 sati i isključeni su iz prometa.

Ova objava Policija u Kurilovcu uhitila 39-godišnjaka koji je vozio bez vozačke i s promilima se prvi puta pojavila na cityportal.hr.