Prijava

Vaša prijava

FOTO Ekipa Barba Nike osvojila malonogometni turnir na Plesu

[]

U subotu je održan Dan Gradske četvrti Pleso. Ljubitelji malog nogometa mogli su uživati u čarima poznatih majstora s prvoligaških travnjaka, ali isto tako pratilo se i navijalo za sudionike zatvorenog turnira koji je organiziran isključivo za Plešane. Naslov najbolje ekipe na turniru Plešana ove je godine po prvi puta odnijela ekipa Mikulčićeve ulice koja je u finalu bila bolja od Pleške. Treće mjesto pripalo je ulici Petra Zrinskog.

Od 19:30 svoj put do završnice otvorenog turnira kroz utakmice 1/4 finala tražile su ekipe koje su ujutro uspješno odradile skupine. U samu završnicu plasirale su se ekipe Barba Niko, Taxi Bračić, BT Servis i ekipa Oziris Bar Junior. U prvom polufinalu ekipa Barba Niko bila je bolja od ekipe BT Servis rezultatom 2:1, dok je u drugom polufinalu Taxi Bračić eliminirao mladu i talentiranu ekipu Oziris Bar Junior nakon boljeg izvođenja penala. Finalni susret donio je uzbudljiv nogomet i pregršt dobrih akcija, pa je nakon isteka regularnog vremena i neodlučenog rezultata 1:1, boljim izvođenjem penala naslov otišao u ruke ekipi Barba Nike.

Treće mjesto zauzela je ekipa BT Servisa. Najboljim igračem turnira proglašen je Mensur Mujdža iz ekipe Barba Niko, dok je najbolji strijelac bio Vito Ferina iz ekipe Oziris Bar Junior. Titulu najboljeg golmana ponio je Denis Banić iz ekipe Barba Niko, a evo i rezultata 1/4 finala:

OZIRIS BAR SENIOR-BT SERVIS 0:2
TAXI BRAČIĆ- ORAČ RAKARJE 2:0
CB CHELOS-BARBA NIKO 2:3
VISION BAR-OZIRIS BAR JUNIOR 2:4

Rezultati 1/2 finala:

BT SERVIS – BARBA NIKO 1:2

TAXI BRAČIĆ-OZIRIS BAR JUNIOR 1:1, ( 6:5 pen)

U

BARBA NIKO – TAXI BRAČIĆ 1:1 (7:6 pen)

Ova objava FOTO Ekipa Barba Nike osvojila malonogometni turnir na Plesu se prvi puta pojavila na cityportal.hr.