Prijava

Vaša prijava

Mali Velikogoričani imaju priliku besplatno naučiti voziti bicikl

[]

Športsko rekreativni savez Grada Velike Gorice u suradnji s Univerzalnom sportskom školom Klokan Sport organiziraju „Malu školu biciklizma“. Kako kažu, škola je namijenjena djeci od 4 do 6 godina, koja do sada nisu naučila voziti bicikl.

– Djeca će na prvom satu učiti teorijski dio, upoznat će se s biciklom, stazom i upoznat se s prometom. Naučit će se sami opremiti štitnicima i kacigama, a nakon toga tri dana učiti voziti bicikl. Prvo će učiti bez pedala, samo s nogama, a potom uz trenere malo po malo, metar po metar, savladavati vožnju sami – priča nam Tomislav Nedić, iz Klokan Sporta.

Cijeli program je besplatan, a četverodnevna škola će se održati u dva termina, od 26. do 29. lipnja te od 3. do 6. srpnja u jutarnjim terminima od 8:15 do 9 sati.

– Sve će se odvijati u Cvjetnom naselju na betonskom igralištu, a trenutno primamo prijave na info.srsgvg@gmail.com. S obzirom na to da raspolažemo sa šest bicikla, ukupno će priliku imati naučiti voziti 12 djece. Ići ćemo na princip tko se prije javi, a s obzirom na mali broj polaznika molimo roditelje da ne prijavljuju djecu koja znaju voziti – naglašava Nedić te dodaje ako se ovo pokaže kao pun pogodak s tim projektom još jedan ciklus organizirat će na jesen.

Naslovna foto: Pexels/Yan Krukau

Ova objava Mali Velikogoričani imaju priliku besplatno naučiti voziti bicikl se prvi puta pojavila na cityportal.hr.