Prijava

Vaša prijava

Nema više shoppinga nedjeljom, provjerite novo radno vrijeme trgovina

[]

Od 1. srpnja na snagu stupa izmijenjeni Zakon o trgovini, a to znači da više neće svaka nedjelja biti radna. Trgovački centri, trgovine, pekare…od iduće godine trebat će rasporedit 16 radnih nedjelja na cijelu godinu. Donosimo rasporede radnih i neradnih nedjelja pojedinih shopping centara u našoj blizini, kako ne bi naišli na zatvorena vrata.

City Center dva shopping centra – West i East.

Foto: Screenshoot City Centar

Supernova Buzin neće raditi sve do 27. kolovoza, a u rujnu će raditi 3., 10 i 17., u listopadu 01., 08. i 15., u studenom i prosincu sve će nedjelje biti radne.

Avenue Mall će svoje trgovine otvoriti tek u rujnu kada će raditi prve tri nedjelje, zatim prve četiri nedjelje u listopadu, sve nedjelje u studenom i sve nedjelje u prosincu.

Tijekom srpnja i kolovoza trgovine Arena Centra neće raditi nedjeljom i blagdanima. Od 01. rujna do 31. prosinca neradne nedjelje će biti 1. listopada i 31. prosinca 2023, dok će ostale nedjelje biti radne i trgovine će raditi po redovnom radnom vremenu 09:00-21:00

Iz Lidla su obavijestili kako tijekom ljeta neće raditi njihovih 39 trgovina, a među njima su i one u Velikoj Gorici. Kada su u pitanju Konzumove trgovine na području Velike Gorice, ističu da kupci najažurnije informacije o radnim vremenima svih prodavaonica mogu pronaći na njihovoj stranici, ovdje, te da će dodatno na ulaznim vratim svake trgovine biti izvješeni plakati putem kojih se možete informirati o radnim vremenima.

Spar na Trgu Petra Krešimira IV u nedjelju će biti zatvoren, kao i onaj u Ulici Matice hrvatske dok će Interspar hipermarket u Rakarskoj ulici u nedjelju raditi do 20 sati. Radno vrijeme možete pratiti ovdje.

Kuflandove trgovine u Velikoj Gorici radit će tijekom ljeta svaku nedjelju.

Za sada još uvijek nemamo podatke o radnom vremenu Eurospina kao i trgovinama u Stop Shopu u Velikoj Gorici.

 

Ova objava Nema više shoppinga nedjeljom, provjerite novo radno vrijeme trgovina se prvi puta pojavila na cityportal.hr.