Prijava

Vaša prijava

Goričke sinkronizirane plivačice iz Aquabette osvojile broncu u Rijeci

[]

Plivačice iz Aquabetta sinkro kluba iz Velike Gorice osvojile su brončanu medalju u kategoriji seniorski tim na međunarodnom 22. Primorje syncro cup natjecanju održanom za vikend na Bazenima Kantrida u Rijeci.

Riječ je o jedinom natjecanju u Hrvatskoj za seniore, juniore i mlađe juniore, koje je na službenoj Len listi natjecanja, a natjecala se 31 ekipa iz 11 zemalja. Oko 350 natjecatelja borilo se u disciplinama solo, duet, mix duet, tim, kombinacija i akrobatska rutina.

A gorički brončani tim činile su plivačice Dorotea, Eva, Leona, Marina, Lara i Ana.

– Svaka medalja, diploma, sudjelovanje i sportsko iskustvo je veliki uspjeh za najmlađi klub u umjetničkom plivanju u Hrvatskoj koji s najmanjim brojem treninga, ali kvalitetnim radom uspijeva konkurirati iskusnijim plivačicama. Sportsko obiteljsko okruženje i međusobna povezanost i potpora je nešto što niti jedna medalja ne može zamijeniti u velikogoričkoj Aquabetta obitelji – istaknuli su iz kluba.

Naše Velikogoričanke pripremaju se za nadolazeće Državno prvenstvo u kadetskoj kategoriji, a kroz ljeto će ovaj klub provoditi plan ljetnih treninga i školice, a upisivat će i nove članice.

Ova objava Goričke sinkronizirane plivačice iz Aquabette osvojile broncu u Rijeci se prvi puta pojavila na cityportal.hr.