Prijava

Vaša prijava

Kraj borbe s ‘izgubljenom’ poštom, mještani Jagodnog dobivaju nove nazive ulica

[]

Kako se u posljednjih 25 godina u Jagodnom povećao broj stanovnika i kućanstva, pa su tako brojevi kuća ispremještani i neusklađeni. Tako je Vijeće mjesnog odbora Jagodno, Gradskom vijeću odnosno Odboru za imenovanje ulica, naselja i trgova, dostavilo prijedlog za rješenje njihova problema, odnosno imenovanje ulica u Jagodnom.

– Mještanima najviše smeta što njihove pošte ne dolaze na njihove adrese nego pošta ‘zaluta’ kod drugog susjeda i tu nastaju problem. Pošta se vrati u poštanski ured pa mještani šalju zahtjev pritužbe i nastaju dodatni problemi. Mislim da je vrijeme da tom problemu stanemo na kraj. Sukladno dogovoru na sastanku mjesnog odbora i mještana, došli smo do zaključka da selo Jagodno moramo dovesti u red što ose tiče naziva ulica i rasporeda kućnih brojeva – stoji u zahtjevu Mjesnog odbora, kojeg potpisuje predsjednik Ivan Sudar.

Sukladno tome u Jagodnom će se imenovat ukupno 14 ulica, a dobit će sljedeće nazive: Posavska ulica, Cvjetna ulica, Ulica Stjepana Radića, Ulica Ivana Pavla, Ulica Luščaki, Ulica Ivane Brlić-Mažuranić, Ulica Milanščak, Božićeva ulica, Kosova ulica, Ulica kardinala Alojzija Stepinca, Odranska ulica i Ulica kardinala Franje Kuharića, Ulica sv. Nikole Tavelića, Ulica Antuna Gustava Matoša.

Odbor za imenovanje, na svojoj 7. sjednici, razmotrio je i prihvatio njihov prijedlog te ga uputio Gradskom vijeću, a koji bi u utorak 11. srpnja, trebao izglasati i podržati taj prijedlog.

Nadamo se kako će ubrzo nakon toga mještanima Jagodnog njihova pošta konačno stizati na pravu adresu.

Ova objava Kraj borbe s ‘izgubljenom’ poštom, mještani Jagodnog dobivaju nove nazive ulica se prvi puta pojavila na cityportal.hr.