Prijava

Vaša prijava

FOTO/VIDEO Bakljada na Tuđmancu za sportaše-humanitarce i sjajne rezultate ‘Puta za Fuji’

[]

Uz bakljadu i veeeliki, itekako zasluženi, pljesak brojni su članovi Judo kluba Fuji, prijatelji i obitelji, dočekali sportaše-humanitarce, koji su se nakon 14 dana i gotovo tri tisuće odbicikliranih kilometara, vratili na Tuđmanac s kojeg su i krenuli u ovaj izazov nazvan ‘Put za Fuji’.

Foto: Biciklisti humanitarci, Marko Kos i Marko Deš, svečano su dočekani na Tuđmancu nakon uspješno završene hum.akcije ‘Put za Fuji’/ G.Kiš, cityportal.hr

Izazov je doista bio u punom smislu riječi, vremenske neprilike su skratile dio planiranih dionica, bilo je tu bure, gadnog nevremena, čak ih ni potres kod Dubrovnika nije zaobišao. Cilj je bio prikupiti osam tisuća eura za rad Judo kluba Fuji za osobe s invaliditetom, a isti je gotovo ispunjen.

-Prema zadnjim informacijama skupljeno je više od pet tisuća eura, vjerujem da će se to uspješno završeno. Ovime je završio sportski dio izazova, a još tjedan dana ljudi mogu donirati  putem web stranice Čini pravu stvar – rekao nam je Marko Kos, koji je uz Marka Deša danas stigao na svečani doček.

Foto: Sportaši-humanitarci, Marko Kos i Marko Deš, sa članovima Judo kluba Fuji na svečanom dočeku u Parku dr.Franje Tuđmana/G.Kiš, cityportal.hr

Pojasnio je i gdje su se ‘zagubila’ preostala dva člana ekipe koji su bili na startu.

– Logističar i vozač Dražen Buketa napustio je ekipu u Kninu, iz osobnih razloga, a Aleksandar Zorić je izostao s finiša zbog obveza koje ima kao predsjednik sudačke unije za MMA u Hrvatskoj. Aleksandar je odvozio sve i bio je s nama cijelo vrijeme, ali već danas sudi u Srbiji i nije mogao doći. Mi već radimo od ponedjeljka, za ovo smo iskoristili svoje godišnje odmore – rekao nam je Marko Kos.

Nakon svečanog dočeka, donatorska akcija ‘Put za Fuji’ nastavljena je na Tuđmancu uz ‘napuhance, poklon pakete, druženje uz pivo, gdje ste svi dobrodošli do 19 sati. Donirati možete i OVDJE.

Pogledajte kako je bilo na dočeku:

Ova objava FOTO/VIDEO Bakljada na Tuđmancu za sportaše-humanitarce i sjajne rezultate ‘Puta za Fuji’ se prvi puta pojavila na cityportal.hr.