Prijava

Vaša prijava

VIDEO Gorica u novom ruhu: ‘Dresovi su hrvatski proizvod, a dizajn prati trendove’

[]

Bijeli s crveno-crnim detaljima na dnu, crveni s crnom “trakom” na jednoj strani i zanimljivim detaljima na rukavima, crni s bijelom i crvenom linijom po sredini te sivim poprečnim linijama… U te će tri modne kombinacije nastupati nogometaši Gorice u sezoni pred nama. Prezentacija novih dresova našeg prvoligaša odrađena je u ponedjeljak prijepodne, u društvu predstavnika sponzora, među kojima je i generalni sponzor, tvrtka Kömmerling, koja će svoj logo imati na centralnom dijelu dresu. Bitna je to promjena u odnosu na prethodnih pet prvoligaških sezona, a kako sve to skupa izgleda okupljeni su mogli vidjeti u atraktivnom videu…

Novi dresovi proizvod su starog i dobro poznatog partnera našega kluba, njemačke tvrtke Alpas, čije je hrvatsko predstavništvo smješteno u Velikoj Gorici. Da cijela priča bude još više izvorna, domaća, autentična i posebna, pobrinula se činjenica da je novi dres u potpunosti hrvatski proizvod. Od dizajna, materijala, šivanja… Sve je kompletno plod hrvatske pameti, hrvatskog talenta i hrvatskih ruku.

– To je dio na koji smo posebno ponosni, zato taj detalj uvijek rado ističemo. Vjerujemo da treba dati priliku našim ljudima, a to mi u Alpasu već godinama i radimo – istaknuo je direktor Alpasa Kristijan Japec.

U izradi idejnog rješenja sudjelovao je i predsjednik kluba Nenad Črnko, koji je već i uhodan u tom segmentu, budući da je jedan od čelnika kluba koji se voli i želi baviti detaljima poput ovog.

– Kao prvi dres prijavili smo bijelu kombinaciju, ali tako je bilo i lani, pa smo najveći dio sezone domaće utakmice igrali u crvenim dresovima, u bojama koje nema niti jedan drugi klub u našoj ligi. Međutim, ima tu i malo praznovjerja… Kad smo konačno pobijedili u bijelim dresovima, naredio sam da se do kraja sezone igra u toj boji. Ispalo je da smo baš u bijelom osigurali opstanak, tako da ćemo tek vidjeti u kojoj ćemo kombinaciji najčešće igrati – sa smiješkom je rekao Črnko.

Ova objava VIDEO Gorica u novom ruhu: ‘Dresovi su hrvatski proizvod, a dizajn prati trendove’ se prvi puta pojavila na cityportal.hr.