Prijava

Vaša prijava

Goričke maratonke Vedrana Janjić i Jasminka Zvonar osvojile zlato na utrci ‘Noćna 10ka’

[]

Vedrana Janjić i Jasminka Zvonar iz Maraton kluba Velika Gorica, osvojile su zlato na utrci ‘Noćna 10ka’ održanoj u subotu na zagrebačkom Jarunu u organizaciji Atletskog kluba Fit. Utrka je ujedno bila i 10. kolo Hrvatske atletske cestovne lige u kojoj gorički klub drži peto mjesto među više od pedeset klubova.

Vedrana je u ligi na trećem mjestu u pojedinačnom poretku žena, a tu visoku poziciju opravdala je odličnom utrkom u subotu navečer na Jarunu, s rezultatom 46,10 minuta osvojivši ukupno šesto mjesto među 76 trkačica. Osvojila je ujedno treće mjesto među Hrvaticama i prvo mjesto u kategoriji Ž40. Kući je otišla s tri medalje – finišerskom, brončanom i zlatnom.

Njena klupska kolegica Jasminka Zvonar je s rezultatom 51,17 minuta završila utrku na 15. mjestu ženske konkurencije i kao pobjednica u kategoriji Ž50.

Maraton klub uz Vedranu i Jasminku, imao je i dva predstavnika u muškoj konkurenciji – Marijana Malčevića i Berislava Devčića.

 

Ova objava Goričke maratonke Vedrana Janjić i Jasminka Zvonar osvojile zlato na utrci ‘Noćna 10ka’ se prvi puta pojavila na cityportal.hr.