Prijava

Vaša prijava

Velikogorički vatrogasci dosad obavili 400 intervencija diljem grada i okolice zbog prošlotjednog nevremena

[]

Posljedice olujnog nevremena koje je 19.srpnja poharalo i naš grad još uvijek se saniraju. Kao što smo izvještavali, na terenu su bila angažirane gotovo sva dobrovoljna vatrogasna društva s našeg područja, ukupno njih 25, kao i profesionalci Javne vatrogasne postrojbe Velika Gorica. Samo prvog dana nakon olujnog nevremena vatrogasci su izišli na 200 intervencija, a ta se brojka do danas udvostručila.

– Još uvijek radimo na sanaciji štete nakon nevremena i zasad smo obavili oko 400 intervencija, no to vjerojatno neće biti i konačni broj. Najviše posla smo imali s uklanjanjem drveća s prometnica, objekata, pješačkih staza, pa neka veća oštećenja krovova koja su predstavljala ugrozu za stanovništvo i javne objekte. Po cijeloj Gorici i svim okolnim naseljima smo bili na intervencijama, svuda su podjednake štete – rekao nam je Ivica Maceković, zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Velika Gorica.

Ova objava Velikogorički vatrogasci dosad obavili 400 intervencija diljem grada i okolice zbog prošlotjednog nevremena se prvi puta pojavila na cityportal.hr.