Prijava

Vaša prijava

Velikogoričanka snimila lik Bogorodice u oluji iznad grada – vidite li je i vi?

[]

Snimajući grmljavinsko nevrijeme koje je u utorak navečer prohujalo iznad Velike Gorice naša je sugrađanka kamerom mobitela uhvatila i jedan neobičan lik na nebu, na što ju je upozorila prijateljica nakon što je video pogledala na Instragramu.

– Ostali smo bez struje, išla sam posnimiti munje. Vidjela sam na snimci da nešto leti nebom, mislila sam da je lišće i nisam tome pridavala veliku pažnju. Prijateljica me nakon toga pitala jesam li svjesna što sam objavila. Pogledala sam ponovno snimku, ali nisam vidjela ništa čudno. Ona mi je onda poslala fotografiju na kojoj je u Roženici na nebu zabilježena ista stvar. Izgleda kao oblik Djevice Marije – ispričala je za Dnevnik.hr.

Foto: Velikogoričanka snimala nevrijeme, pa uhvatila neobičnu pojavu, nalik na kipić Bogorodice koji ima kod kuće/ Dnevnik.hr

Nakon toga je krenula u pažljivije pregledavanje snimke i ugledala pojavu koja je bila identičnog oblika kao kipić kojeg ima.

– Ja nisam vjerovala u to do danas, čovjek mora vidjeti neke stvari da se sam uvjeri. Ostala sam u šoku, gledala sam s majkom video više puta, iznenađene smo obje. I nisam jedina koja je vidjela, samo ljudi ne govore jer im se drugi smiju – ispričala je za Dnevnik.hr.

Video možete pogledati OVDJE.

 

Naslovna fotografija: Dnevnik.hr

Ova objava Velikogoričanka snimila lik Bogorodice u oluji iznad grada – vidite li je i vi? se prvi puta pojavila na cityportal.hr.