Prijava

Vaša prijava

I dalje se traga za Ilijom iz Donje Lomnice, obitelj moli mještane da im ustupe snimke videonadzora

[]

I dalje traje potraga za 66-godišnjim Ilijom Matoševićem iz Donje Lomnice koji je nestao u petak 11. kolovoza. Iz obitelji ističu kako su slomljeni i dalje u potrazi za svojim članom obitelji koji se tog jutra oko 7:30 sati udaljio iz obiteljske kuće kako bi otišao prošetati na jutarnju kavu. Potraga obitelji, policije, HGSS-a i vatrogasaca i dalje traje no, na žalost Iliji nema ni traga.

– U evidenciji nestalih osoba objavljena je i nova fotografija, budući da Ilija u zadnjih tjedan dana nije imao brkove pa stara slika nije vjerodostojna njegovom sadašnjem izgledu – govore iz obitelji Matošević te dodaju kako mole sve svoje sugrađane, posebno stanovnike Donje Lomnice koji imaju videonadzor na svojim kućama da se jave kćerima Danijeli na 098/624 395 ili Dijani na 098/1954 225, kako bi provjerili ima li zapisa o kretanju njihovog oca u vremenu koje odgovara Ilijinom odlasku iz obiteljske kuće u Odranskoj ulici.

Naime, na jednom od pregledanih zapisa videonadzora uočeno je njegovo kretanje 11. kolovoza u 7:24 u Odranskoj ulici kod kućnog broja 24.

– Nekoliko sekundi poslije njega prošla je mlađa muška osoba, koja bi ga se možda mogla sjetiti i u kojem smjeru se Ilija nastavio kretati. Pa molimo osobu, koja je prolazila Odranskom u navedenom vremenu da nam se javi, bili bismo neizmjerno zahvalni na svakoj informaciji – mole Matoševići.

Ilija je slabije tjelesne građe, sijede kose, visok oko 175 centimetara, a u trenutku nestanka iz Odranske ulice u Donjoj Lomnici bio je odjeven u tamnoplavu majicu kratkih rukava, plave traperice i sandale.

Ukoliko imate bilo kakvih informacija, kontaktirajte najbližu policijsku postaju ili nazovite na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

 

Ova objava I dalje se traga za Ilijom iz Donje Lomnice, obitelj moli mještane da im ustupe snimke videonadzora se prvi puta pojavila na cityportal.hr.