Prijava

Vaša prijava

FOTO Kurija Modić Bedeković zvijezda modne kampanje dizajnera Zorana Mrvoša

[]

Modni dizajner, Zoran Mrvoš, u suradnji s Turističkom zajednicom Zagrebačke županije, u zelenoj oazi kurije Modić Bedeković u Donjoj Lomnici, snimio je modnu kampanju za novu kolekciju kojom će se predstaviti ove jeseni. Mrvoš se vraća nakon dužeg izbivanja s modne scene, a kako se prije par godina odselio s gradskog asfalta u idilično seosko okruženje, izbor naše drvene turopoljske ljepotice, kao i glavna fotografija koja će na neki način biti posveta sestrama Bedeković, sjajno su se uklopili u čitavu priču.

– Prije tri godine sam se odselio izvan grada, taj tempo mi je postao neprihvatljiv, pa mi je bila želja snimiti kampanju upravo na nekoj lokaciji ovog tipa. Direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije, Ivana Alilović, mi je predložila ovu lokaciju i kad sam je obišao, oduševio sam se. Još više me oduševila priča o dvije sestre koje su živjele u kuriji, pa će fotografija koja će nositi kampanju biti rekonstrukcija njihove fotografije. Fotograf modne kampanje Marko Grubišić, make up radi Sanja Agić, a frizure Ivan Pervan. Kolekcija će biti monokromatska, s nekim muškim elementima na ženski način, nosivo, samoodrživo, moderno, nešto što je iskoristivo. Do sada sam uvijek koristio neke moderne, zatvorene prostorije, a ovo je sad kao neki novi početak – rekao nam je Mrvoš.

Foto: Snimanje modne kampanje za novu kolekciju Zorana Mrvoša u kuriji Modić Bedeković /G.Kiš, Ciytportal.hr

Turistička zajednica Zagrebačke županije ovom modnom kampanjom dodatno predstavlja destinaciju i promovira zaštićene lokalitete turopoljskog kraja i Zagrebačke županije, ali i pokazuje kako se, osim predivnih prirodnih ljepota, eno i gastro bogatstava, u Zagrebačkoj županiji kriju i modni biseri koji upravo iz ovoga kraja crpe svoju inspiraciju.

– Zadaća naše turističke zajednice je promocija destinacije, a ovime promoviramo zaštićene lokacije mog Turopolja na kojima se njeguje kultura drvenih, plemićkih kurija koje pokazuju da se ovdje nekada drugačije živjelo. Želja nam je rekonstrukcijom fotografije sestara Bedeković pokazati da se može spojiti nespojivo, promocija destinacije, mode, turizma sa željom da destinacija bude što vidljivija, konkurentnija i drugačija. Ovakvim pričama dajemo poučak kako raditi održivi turizam u cjelokupnoj destinaciji. Mrvoš će otvoriti i showroom u samom centru Velike Gorice, jer želja nam je privući u naš kraj i ciljne skupine grada Zagreba i ovako velika imena koja stvaraju modne priče. Svakako nam je želja istaknuti još posebnih destinacija u Turopolju, očekujemo tijekom festivala Via Vino promociju našeg čardaka i područje Turopoljskog luga, a u mjesecu listopadu ćemo pojačati i promociju tartufarenja – istaknula je direktorica TZ Zagrebačke županije, Ivana Alilović.

Foto: Direktorica TZ Zg.županije, Ivana Alilović i modni dizajner Zoran Mrvoš, na snimanju modne kampanje u kuriji Modić Bedeković u D.Lomnici/G.Kiš, Ciytportal.hr

Otvorenje showrooma modnog dizajnera Zorana Mrvoša u Velikog Gorici, u zoni kod Tuđmanovog parka, možemo očekivati nakon 28.rujna, kada će njegova nova kolekcija biti i službeno predstavljena.

Foto: Modni dizajner Zoran Mrvoš, u suradnji s TZ Zg. županije, snimio modnu kampanju za novu kolekciju u kuriji Modić Bedeković u D.Lomnici/G.Kiš, Ciytportal.hr

Ova objava FOTO Kurija Modić Bedeković zvijezda modne kampanje dizajnera Zorana Mrvoša se prvi puta pojavila na cityportal.hr.