Prijava

Vaša prijava

Hrvatski olimpijski dan u Velikoj Gorici uz demonstraciju različitih sportova

[]

Već treću godinu zaredom, Zajednica športskih udruga Grada Velike Gorice aktivno je uključena u obilježavanje Hrvatskog olimpijskog dana, a kojem je cilj promovirati i motivirati građane svih dobnih skupina, posebno djece i mladih na aktivno bavljenje sportom u lokalnoj zajednici.

Velikogoričanima će se tako u petak predstaviti deset goričkih klubova koji će prezentirati svoj rad i demonstrirati sport kojim se bave. U programu će sudjelovati članice Zajednice, a to su Ženski rukometni klub Udarnik, Košarkaški klub Velgor, Hrvački klub Velika Gorica 1991, Karate klub Velika Gorica, Plesni klub Megablast, Hrvatski odbojkaški klub Gorica, Taekwondo klub Gorica, Cheerleading klub Vegasice i Maraton klub Velika Gorica.

Najmlađi će se moći uključiti i interaktivno sudjelovati u praktičnoj prezentaciji aktivnosti u košarci, odbojci, rukometu, plesnim i borilačkim sportovima te atletskom poligonu, a u Muzeju Turopolja moći ćete razgledati izložbu ”Velikogorički sport”.

Obilježavanje Hrvatskog olimpijskog dana biti će u petak, 08. rujna, od 11 – 13 sati u parku kod Muzeja Turopolja.

Program obilježavanja Hrvatskog olimpijskog dana u Velikoj Gorici prenositi će se na YouTube kanalu Zajednice športskih udruga putem linka. 

 

 

Ova objava Hrvatski olimpijski dan u Velikoj Gorici uz demonstraciju različitih sportova se prvi puta pojavila na cityportal.hr.