Prijava

Vaša prijava

Detalji tragedije u Zagrebu: Kamion usmrtio djevojčicu(9) na zebri, vraćala se iz škole

[]

Otkriveni su detalji strašne prometne nesreće u kojoj je poginulo dijete, a koja se dogodila u petak oko 12:40 sati u Ulici Žitnjak na istoku Zagreba, o čemu smo ranije izvijestili. Kako doznaje Jutarnji list, na mjestu nesreće život je pod kotačima kamiona izgubila djevojčica u dobi od devet godina na povratku iz škole i to na mjestu gdje postoji obilježen pješački prijelaz, kao i odgovarajući prometni znak uz koji je istaknut i znak autobusne postaje.

Djevojčica je izlazila iz autobusa na povratku iz škole, vozač autobusa je stajao kako bi ju propustio da prijeđe kolnik i u tom je trenutku na nju naletio kamion i na mjestu je usmrtio.

Kako doznaju reporteri Jutarnjeg, kamion uopće nije kočio kako bi se zaustavio da propusti pješake. Prizor na mjestu nesreće bio je stravičan, a nesretnom djetetu školska je torba ostala na leđima. Dijete i stanuje nedaleko od mjesta nesreće, a u šoku su bili i vozač i putnici autobusa iz kojeg je djevojčica izašla na kolnik.

 

Naslovna fotografija: Matija Habljak/PIXSELL

Ova objava Detalji tragedije u Zagrebu: Kamion usmrtio djevojčicu(9) na zebri, vraćala se iz škole se prvi puta pojavila na cityportal.hr.