Prijava

Vaša prijava

Poziv za nezaposlene: Upiši #StartupVG IT Akademiju i postani Voditelj projekta ili IT analitičar

[]

Kroz projekt #StartupVG Inkubator nezaposleni građani imaju priliku prekvalificirat se za Voditelja projekta ili IT analitičara. Naime, Grad Velika Gorica u suradnji s HZZ-om i IT tvrtkama upisuje 10. generaciju polaznika #StartupVG IT Akademije.

– Kandidati moraju biti prijavljeni u evidenciju HZZ-a, a program traje šest mjeseci u punom radnom vremenu. Tri mjeseca učit će teoriju i isto toliko odradit će u nekoj IT tvrtki, a uvjet za upis je VŠS – ističu iz Grada.

Svi koji se prijave proći će proces selekcije koji se sastoji od testiranja predispozicija, predznanja i motivacije. Najbolji kandidati bit će pozvani na razgovor u tvrtke koje će odabrati 9 polaznika.

– Iako je primarni cilj ovog programa edukacija i stjecanje iskustva, većina polaznika koji uspješno završe program ostaju raditi u mentorskoj tvrtki. Predavači su iskusni stručnjaci iz IT industrije, a mentori renomirane IT tvrtke – dodaju iz Grada.

Planirani početak edukacije je početkom studenoga, a za vrijeme trajanja programa polaznici primaju naknadu u iznosu minimalne plaće, kao i plaćene troškove prijevoza. Prijaviti se možete do 6. listopada.

Ova objava Poziv za nezaposlene: Upiši #StartupVG IT Akademiju i postani Voditelj projekta ili IT analitičar se prvi puta pojavila na cityportal.hr.