Prijava

Vaša prijava

Grad otvorio natječaj za dodjelu 77 lokacija i prigodnu prodaju za Svisvete

[]

Raspisan je Natječaj za dodjelu lokacija za postavljanje pokretnih naprava, štandova, klupa i peći za pečenje plodina, na području Grada Velike Gorice, za period od 25. listopada do 2. studenog. Grad je ponudio ukupno 77 lokacija, od kojih je njih 70 predviđeno za prodavače cvijeća i svijeća, dok je sedam lokacija ponuđeno za pečenje plodina. Najviša početna cijena od 331,80 eura, određena je za osam lokacija ispred istočnog ulaza na gradsko groblje, a najviše štandova za prodaju, njih ukupno 20, bit će na platou ispred Tržnog centra, gdje Grad osigurava štandove, dok ih na drugim lokacijama postavljaju sami korisnici.

Osim već spomenutih lokacija u Gorici za prodaju svijeća i cvijeća, u navedenom će razdoblju prigodni štandovi biti postavljeni i ispred groblja Vukovina, Novo Čiče, Šćitarjevo, Velika Buna, Šiljakovina i Kušanec, te ispred društvenog doma u Dubrancu. Vruće kestenje prodavat će se u Zagrebačkoj ulici ispred istočnog i južnog ulaza u goričko groblje, te na javnim površinama ispred groblja Vukovina i Kušanec.

Za ponuđene lokacije natjecati se mogu pravne i fizičke osobe, a rok za podnošenje pismenih ponuda je osam dana od objave natječaja, čije detalje možete pronaći OVDJE. Ponude će biti javno otvorene 6. listopada u prizemlju gradske uprave, a informacije u vezi natječaja možete dobiti i na brojeve telefona 01/6269-945 i 01/6269-923, radnim danom od 8 do 15 sati.

 

Naslovna fotografija: arhiva/David Jolić, Cityportal.hr

Ova objava Grad otvorio natječaj za dodjelu 77 lokacija i prigodnu prodaju za Svisvete se prvi puta pojavila na cityportal.hr.