Prijava

Vaša prijava

U tjedan dana prava serija krađa bicikala u Gorici i okolici

[]

Na redovitoj konferenciji za medije velikogorička policija je izvijestila kako je za njima prilično miran tjedan. Evidentirana je samo jedna prometna nesreća, te pet kaznenih dijela koja se gone po službenoj dužnosti. No, zato je u prvi plan izišla čitava serija krađa bicikala, koji su ‘poprilično novi i poprilično skupi‘, kako kažu u goričkoj policiji.

Krenulo je iz centra Gorice.

– Iz zajedničkih prostorija jedne stambene zgrade u Ulici Slavka Kolara u periodu s 26. na 27.rujna otuđen je bicikl sivo-srebrne boje, marke Nakamura Fusion, a šteta se procjenjuje na 300 do 400 eura.

Iduća krađa bicikla prijavljena je u ponedjeljak, 2. listopada, a bicikl je ukraden u u periodu od 16.rujna, iz dvorišta obiteljske kuće u Velikogoričkoj ulici u Starom Čiču. Otuđen je bicikl marke Ghost, crveno-zelene boje, procijenjena šteta je tristorinjak eura.

Tijekom utorka, 3.listopada, u samo dva sata, između 15 i 17 sati, također iz dvorišta obiteljske kuće u Gornjem Podotočju, ukraden je bicikl marke Explorer Rider, crne boje, a šteta se procjenjuje na oko 300 eura. I posljednja prijavljena krađa bicikla bila je u četvrtak, 5.listopada

Četvrti slučaj krađe bicikla prijavljen je jučer, a bicikl marke Rockrider, fluorescentne zelene boje, otuđen je u periodu između 4. i 5. listopada iz dvorišta obiteljske kuće u Ulici Mate Bedeka u Vukovini – izvijestila je gorička policija.

Naslovna fotografija: Ilustrativna-krađa bicikla/ Borna Filic/PIXSELL

 

 

 

 

Ova objava U tjedan dana prava serija krađa bicikala u Gorici i okolici se prvi puta pojavila na cityportal.hr.