Prijava

Vaša prijava

Nakon posla, pravac – Petek na Gorice! Poslijepodne za gurmane i artiste do večernjih sati

[]

Drugi Petek na Gorice donio nam je već nekoliko novina – još veći broj izlagača na Art placu i Mljac placu, akcija Ljekarni Zagrebačke županije, prezentacija goričkih restorana i Gastro tjedna, a kako se terminski i lokacijski manifestacija poklapa i s prvim Festivalom izvedbenih umjetnosti Oglede, dio tog programa odvija se i kod Muzeja Turopolja.

Foto: Direktorica TZ V.Gorice, Maja Toth, na štandu sa izlagačima/G.Kiš, Cityportal.hr

Sjajan spoj turizma, gastronomije i umjetnosti! Novost koja će se zasigurno svidjeti brojnim posjetiteljima je produženo trajanje ove jednodnevne manifestacije, koja već pomalo postaje prava gorička špica.

– Upravo smo na zahtjev naših sugrađana produžili trajanje programa do 19 sati, pa vas popodne od 15:30 očekuje prezentacija Gastro tjedna goričkih restorana, koji također počinje danas, a ovdje kod muzeja će četiri restorana u sklopu Petka na Gorice ponuditi svoje delicije. Dolazi nam i KUD Dučec koji će prikazati tradicionalno pečenje rakije, kao najavu njihovog događanja u nedjelju u Mraclinu. Program zatvaramo predstavom od 19 sati, Teatar Cirkus punkt i ‘Generacija X,Y,Z’, ispred platoa Muzeja Turopolja, a u sklopu programa festivala Oglede. Naravno, i poslijepodne će tu biti naši izlagači koji su ovdje od jutra sa svojom ponudom na štandovima, u svakom slučaju za sve gurmane i ljubitelje umjetnosti jako zanimljivo poslijepodne kod nas u centru grada – rekla nam je Maja Toth, direktorica Turističke zajednice Velike Gorice.

Vidimo se kod Muzeja!

Foto: ‘Lica Velike Gorice’ Adrijana Brčić i Paulina Vukoja, sudionice Festivala Oglede, crtale su portrete/G.Kiš, Cityportal.hr

Foto: Ljekarne Zagrebačke županije imale su akciju u sklopu Peteka na Gorice/G.Kiš, Cityportal.hr

Foto: Drugi Petek na Gorice privukao je još veći broj izlagača/G.Kiš, Cityportal.hr

Foto: Baš paše ta Turopoljska pivica – Petek na Gorice/G.Kiš, Cityportal.hr

Foto: Petek na Gorice/G.Kiš, Cityportal.hr

 

Ova objava Nakon posla, pravac – Petek na Gorice! Poslijepodne za gurmane i artiste do večernjih sati se prvi puta pojavila na cityportal.hr.