Prijava

Vaša prijava

Traži se mjesto više: Ovaj petak VIA VINO vas vodi na posebno vinsko putovanje

[]

VIA VINO festival, vrhunski vinski doživljaj u organizaciji Turističke zajednice Zagrebačke županije, otvorio je svoju treću sezonu spektakularno. Nakon bajkovite glazbene večeri s Damirom Kedžom u okrilju turopoljske šume, festival je oduševio posjetitelje koji su se okupili na rasprodanoj rosé večeri koja je spojila modu, umjetnost i ružičasta vina na legendarnom imanju kurije Modić-Bedeković. U petak 06. listopada doživite spoj tradicije i suvremenosti Prigorja u srcu vinarije Puhelek-Purek

– Pripremite se za jedinstvenu vinsku avanturu koja će vas povesti na nezaboravno putovanje kroz okuse i arome koje ćete možete doživjeti samo na ovoj vinskoj cesti. Vinarija Puhelek-Purek, dobitnik Decanterove zlatne medalje domaćin je treće večeri VIA VINO festivala. Dragulj Prigorja, vinska sorta kraljevina u središtu je pozornosti.

Uz pomno odabrana vrhunska vina, pjenušce i izbor koktela poslužuju se kreativna jela s potpisom Zagrebačke županije. Za glazbeni kulisu koja nas vodi kroz ovu kraljevsku vinsku večer, pobrinut će se DJ Jurki, koji će posjetitelje provesti kroz različite glazbene žanrove i stvoriti nezaboravnu atmosferu – najavljuju iz TZ Zagrebačke županije.

Kraljevski vinski party u vinariji Puhelek-Purek počinje od 18 sati, a iako je ulaz besplatan prijava je obavezna putem e-maila: viavino@visitzagrebcounty.hr.

 

 

Ova objava Traži se mjesto više: Ovaj petak VIA VINO vas vodi na posebno vinsko putovanje se prvi puta pojavila na cityportal.hr.