Prijava

Vaša prijava

Najbolje u Hrvatskoj! Ljubav i entuzijazam doveo ih među najuspješnije odgojno-obrazovne radnike

[]

Ministarstvo znanosti i obrazovanja i ove je godine nagradilo najuspješnije odgojno-obrazovne radnika u Hrvatskoj za školsku godinu 2022./23, a među 505 najboljih bile su i učiteljice iz velikogoričkih osnovnih škola.

To su Erika Likan Kelentrić, Valentina Japec i Vesna Stipić iz OŠ “Nikole Hribara”, te Dalia Kager i Marina Mužek iz OŠ “Eugena Kvaternika”. Na njihovom velikom priznanju čestitao im je danas i gradonačelnik Krešimir Ačkar.

12.10.2023. – Prijem za najuspješnije goričke odgojno-obrazovne radnice u Hrvatskoj – foto: Petra Škrinjarić/Cityportal.hr

– Zasigurno ste primijetile iz osobnog iskustva da je sve teže raditi u razredu, pred djecom i s ljudima te koliko je zahtjevna zadaća stavljena pred vas. Svakom roditelju je njegovo dijete centar svijeta, nešto najbitnije i nešto što je roditeljev cjeloživotni projekt, zato volim učitelje nazvati projektantima i arhitektima budućnosti. U ovom slučaju to ste upravo vi. Osim u školi, niz je tu projekata na kojima sudjelujete i volonterski odrađujete, a sve to pokazuje vašu ljubav i entuzijazam prema vašem pozivu i znanju – rekao je gradonačelnik Ačkar i poželio najboljim goričkim učiteljicama još mnogo strpljenja, radosti i energije da nastave biti najbolje kao što su to bile i do sada.

12.10.2023. – Prijem za najuspješnije goričke odgojno-obrazovne radnice u Hrvatskoj – foto: Petra Škrinjarić/Cityportal.hr

Ova objava Najbolje u Hrvatskoj! Ljubav i entuzijazam doveo ih među najuspješnije odgojno-obrazovne radnike se prvi puta pojavila na cityportal.hr.


Pretkadeti nadigrali Zabok