Prijava

Vaša prijava

Goričkim osnovnoškolcima Turopoljski leksikon za sjajne rezultate na državnim natjecanjima

[]

Petero učenika iz goričkih osnovnih škola koji su ostvarili sjajne rezultate na školskim državnim natjecanjima, danas su se družili s gradonačelnikom Krešimirom Ačkarom.

Velik uspjeh u prošloj školskoj godini ostvarila je Ena Novak iz Osnovne škole Nikole Hribara koja je osvojila prvo mjesto na državnom natjecanju iz matematike sudjelovala je na državnom natjecanju iz fizike te je osvojila treće mjesto na Juniorskoj balkanskoj matematičkoj olimpijadi. Također, dobitnica je i Oskara znanja. Matej Marijetić, također iz Hribara, prošle je godine osvojio treće mjesto na državnom natjecanju iz matematike.

12.10.2023. – Prijem učenika koji ostvaruju sjajne rezultate na državnim natjecanjima – foto: Petra Škrinjarić/Cityportal.hr

Iz Osnovne škole Jurja Habdelića, Rebeka Čačić osvojila je prvo mjesto na državnom natjecanju iz informatike te je također dobitnica Oskara znanja. Laura Črnjak je bila na državnom natjecanju iz kemije, a Mateo Quien Brozičević sudjelovao je na državnoj smotri Lidrana.

–  Svijetli ste primjer naše mladosti i budućnosti grada. Što god odlučite raditi budite dobri u tome i dajte sve od sebe kako bi iskoristili svoje talente. Obrazovanje i znanje su moć koji vas određuju za cijeli život te vam to nitko ne može oduzeti – naglasio je učenicima gradonačelnik Ačkar i poklonio im najveće povijesno i kapitalno djelo Turopoljski leksikon.

12.10.2023. – Prijem učenika koji ostvaruju sjajne rezultate na državnim natjecanjima – foto: Petra Škrinjarić/Cityportal.hr

Ova objava Goričkim osnovnoškolcima Turopoljski leksikon za sjajne rezultate na državnim natjecanjima se prvi puta pojavila na cityportal.hr.