Prijava

Vaša prijava

Članovi Taekwondo kluba Velika Gorica odlični na turniru u Dugom Selu

[]

Članovi Taekwondo kluba Velika Gorica u protekla tri vikenda nastupili su na tri turnira. Prvi je bio krajem rujna u Beogradu. Bio je to turnir G1 serije, Serbia open na kojem je nastupilo više od 700 natjecatelja iz više od 40 država.

Naš grad i klub predstavljale su seniorka Sara Habijančić, te juniorke Dora Habijančić, Marinela Bašković, Katarina Bačurin i Lana Gavrilov. Iako su ostale bez medalje, djevojke su stekle iskustvo više i osvojile vrijedne bodove na europskoj i svjetskoj rang listi. Spomenimo i kako je to Sari bila ujedno i priprema za prvenstvo Europe za mlađe seniore koje će se održati u prosincu.

Početkom listopada, dvije Ive, Becić i Hapać, odradile su turnir Čigra open. Natjecale su se u tehničkoj disciplini taekwondoa, poomsae/fome, i obje su osvojile medalje. Becić je bila srebrna, a Hapać brončana.

Zadnji turnir koji su odradili, bio je proteklog vikenda u Dugom Selu, a okupio je više od 450 natjecatelja. Uz hrvatske, bili su tu borci iz BiH, Slovenije i Češke. Veliku Goricu predstavljalo je devet sportaša i sportašica koji su osvojili 8 medalja.

Srebrne su bile Ema Bakula, Lejla Lea Kajfeš i Franka Štriga, dok su brončane medalje osvojili Matej Turković, Katja Kajfeš, Lana Horvat, Meri Muža i Emanuela Terzić.

 

Ova objava Članovi Taekwondo kluba Velika Gorica odlični na turniru u Dugom Selu se prvi puta pojavila na cityportal.hr.