Prijava

Vaša prijava

FOTO Veliko srce Hribarovaca: Prikupili hranu i higijenske potrepštine za Pučku kuhinju Misionarki ljubavi

[]

Učenici, učitelji, roditelji, djelatnici OŠ Nikole Hribara i ove su se godine zajedničkim snagama uključili u već tradicionalnu humanitarnu akciju kojom prikupljaju hranu i higijenske potrepštine za Pučku kuhinju Misionarki ljubavi u zagrebačkoj Jukićevoj ulici.

– Nakon što smo prikupili sve donacije, naši domari Branko Laktić i Branko Kos zajedno s učenicima pomagačima odvezli su hranu u Pučku kuhinju. Ovom akcijom potvrđeno je ponovno da veliko srce Hribarovaca kuca za potrebite u svakom trenutku – istaknula je vjeroučiteljica Marija Patrlj te zahvalila svima koji sve ove godine podržavaju njihove humanitarne akcije.

Inače, ova zagrebačka pučka kuhinja svakodnevno priprema obroke za oko 150 osoba, dok je nedjeljom broj korisnika dosegne i do 200. Osim toga u sklopu samostana nalazi se i prostor za smještaj korisnika kojima je potrebna svakodnevna briga i njega.

Foto: OŠ Nikole Hribara

Foto: OŠ Nikole Hribara

Foto: OŠ Nikole Hribara

Foto: OŠ Nikole Hribara

Ova objava FOTO Veliko srce Hribarovaca: Prikupili hranu i higijenske potrepštine za Pučku kuhinju Misionarki ljubavi se prvi puta pojavila na cityportal.hr.


Završna školska priredba