Prijava

Vaša prijava

Policija u potrazi za dvojcem koji je pokušao opljačkati poštanski kombi

[]

Zagrebačka policija objavila je fotografije i pozvala građane u pomoć prilkom potrage za dvojicom muškaraca koji su pokušali opljačkati poštanski kombi u ponedjeljak, nešto iza 17 sati u Vukovarskoj ulici u Zagrebu. Policija je dala i kratki opis osumnjičenih.

Prema iskazima svjedoka i videosnimci jedan je visok oko 180 centimetara, srednje tjelesne građe, a bio je u tamnoj majici dugih rukava i donjem dijelu tamne trenirke. Imao je šiltericu i tamne tenisice. Drugi je visine oko 170 centimetara, srednje tjelesne građe i kratke smeđe kose, odjeven u tamniji gornji dio trenirke s tri bijele crte na oba rukava, tamne kratke hlače, na rukama je nosio radne rukavice, obuven u crne tenisice s bijelim đonom.

– Ukoliko građani imaju korisne informacije o osobama s fotografija pozivamo ih da nas o tome obavijeste pozivom na broj 192. Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-mail adrese zagrebacka@policija.hr – priopćili su iz Policijske uprave zagrebačke.

Ova objava Policija u potrazi za dvojcem koji je pokušao opljačkati poštanski kombi se prvi puta pojavila na cityportal.hr.