Prijava

Vaša prijava

Strava u Zaprešiću: Pred očima joj ubio pse u šetnji, policija provodi istragu

[]

Ono što je trebala biti uobičajena jutarnje šetnja sa psima uz jezero u Zaprešiću pretvorilo se u noćnu moru za njihovu vlasnicu – nepoznati počinitelj u četvrtak ujutro bešćutno ih je ustrijelio. Iz zagrebačke policije kratko su nam rekli.

– U tijeku je kriminalističko istraživanje kojim se utvrđuju okolnosti događaja – doznajemo iz Ureda za analitiku Policijske uprave zagrebačke.

O slučaju su se na Facebooku oglasili iz udruge S-pas.

– Danas je umro Egon. Umrla je i njegova sestra. Upucani su tamo gdje su šetali svaki dan. Trebala je to biti jutarnja šetnja, a zavila nas je sve u crno. Ne puštajte pse tamo. Očevid traje – napisali su uz zahvalu svima koji su pomagali u potrazi za ubijenim psima i koji pomažu s istragom, a nepoznatom ubojici pasa poručili:

– A tebi *ovno koje imaš ime i prezime, želim(o) da ti život vrati isto mjerom. Šapice neizmjerno mi je žao, nepravedno su vam danas stali životi, nećete biti zaboravljeni – poručili su iz udruge S-pas.

 

Ova objava Strava u Zaprešiću: Pred očima joj ubio pse u šetnji, policija provodi istragu se prvi puta pojavila na cityportal.hr.