Prijava

Vaša prijava

U akciji ‘Pluća turopoljskog kraja’ naš stoljetni lug će se obnoviti sa 7300 sadnica, traže se volonteri!

[]

Udruga LAG Zrinska gora – Turopolje poziva sve lokalne volontere na akciju sadnje sadnica hrasta lužnjaka, a akcija pošumljavanja se provodi u sklopu projekta ‘Pluća turopoljskog kraja’. Projekt uključuje sadnju ukupno 7 300 sadnica hrasta lužnjaka na području Turopoljskog luga. Akcija pošumljavanja će biti u srijedu, 22.studenog, u trajanju 8 do 15 sati na području Turopoljskog luga.

– Molimo sve zainteresirane dionike koji žele doprinijeti očuvanju prirodnog bogatstva i smanjenju ugljičnog dioksida na području Turopolja, kao i očuvanju kopnenih vrsta životinjskog svijeta koja nastanjuju šume Turopoljskog luga i okolice da se odazovu i sudjeluju u akciji pošumljavanja. Zbog organizacije akcije molimo sve zainteresirane dionike da se prijave do petka, 17.studenog do 14 sati (dostaviti ime, prezime i kontakt telefon ili e-mail adresu) na: lagzrinskagoraturopolje@gmail.com. Sve dodatne informacije se mogu dobiti radnim danom u terminu 8-15 sati na broj: 091 604 8530 ili dolaskom u Područni ured Vukovina, Stara cesta 14 – ističu iz udruge.

Okupljanje će biti u 8 sati kod lugarnice Čardak, a potrebno je prikladno se obući za rad na terenu, obući čizme, ponijeti radne rukavice, a sadnice, alat i stručni nadzor su osigurani.

Ova objava U akciji ‘Pluća turopoljskog kraja’ naš stoljetni lug će se obnoviti sa 7300 sadnica, traže se volonteri! se prvi puta pojavila na cityportal.hr.