Prijava

Vaša prijava

Tri zlata za Karate klub Velika Gorica na Kupu Hrvatske u Rijeci

[]

Vito Hulina, Lucija Kirinić i Ema Filković iz Rijeke s Kupa Hrvatske za kadete, juniore i U21 vratili su se u Veliku Goricu sa zlatnim medaljama. Bio je to ujedno i izborni turnir za Balkansko prvenstvo koje će se održati od 17. do 19. studenog u Ljubljani.

Foto: Karate klub Velika Gorica – Ema Filković

 

– Možemo reći da smo jako zadovoljni borbama jer je naših 7 od 8 natjecatelja izborilo nastup na Balkanskom prvenstvu, i to osvajanjem 3 zlata, 2 srebra i 1 broncu. Nema pauze i odmora jer nas u idućih šest vikenda očekuje 8 natjecanja, od čega tri jako važna jer su bodovni za Europsko prvenstvo koje se održava u veljači 2024 – istaknuli su iz Karate kluba Velika Gorica.

Foto: Karate klub Velika Gorica – Vito Hulina

Spomenimo kako su još medalje u Rijeci osvojili još i Ema Jukić i Davi Lovrinović koji su bili srebrni te Nikola Huzjak koji je u kategoriji kadeta osvojio broncu. Još su nastupile Matea Kordić i Katja Braica, no nažalost su ostale bez plasmana.

Dio goričkih karataša u subotu će nastupiti u Poreču na bodovnom turniru, a ostatak ekipe se sprema za nastup na Zagrebačkoj ligi koji će se održati u nedjelju.

Foto: Karate klub Velika Gorica

Ova objava Tri zlata za Karate klub Velika Gorica na Kupu Hrvatske u Rijeci se prvi puta pojavila na cityportal.hr.