Prijava

Vaša prijava

Futsal Gorica na novom početku, traži se prva domaća pobjeda!

[]

Nakon što su nešto slabije startali u novu drugoligašku sezonu, nakon što su se nanizali neugodni porazi, u Futsal Gorici ni na trenutak nisu očajavali. Svjesni da je momčad bitno pomlađena, da ima potpuno druge trenutačne domete, ali i puno veću perspektivu, bili su u klubu spremni na “porođajne muke”. Istovremeno, bili su sigurni da će i taj dio jednom proći, a onda će krenuti ljepši dani goričkog futsala.

Utakmica koja bi trebala biti “ta” dogodila se prošlog vikenda u Novom Marofu, gdje je Futsal Gorica slavila 4-2 i došla do prve pobjede u novoj sezoni. Dvaput je zabio Vinko Vardić, po jednom Antonijo Papac i Igor Mostarlić, ujedno i prvi čovjek kluba, a sjajnu partiju pružio je i iskusni golman Pavao Ježić. Ukupno gledajući, Goričani su pokazali da mogu!

Prva sljedeća prilika da to potvrde otvara se ove nedjelje poslijepodne, kad u našu Gradsku dvoranu dolazi Šibenik. Još jedan zahtjevan protivnik za Futsal Goricu, koja je i unatoč pobjedi u Novom Marofu ostala na dnu tablice, ali i velika prilika da se krene prema gore.

– Svi su, naravno, pozvani da dođu u Gradsku dvoranu i podrže nas, svaka pomoć s tribina dobro će doći ovoj mladoj momčadi – poručili su iz kluba.

Nakon Šibenika, Futsal Gorica će ponovno biti domaćin protivniku iz šibenskog kraja, MNK Jezera s Murtera.

Ova objava Futsal Gorica na novom početku, traži se prva domaća pobjeda! se prvi puta pojavila na cityportal.hr.